ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Zaferi coşkuyla kutladık

Zaferi coşkuyla kutladık
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.42
Çanakkale Zaferi’nin 82. Yıldönümü bütün yurtta olduğu gibi Gazi şehrimizde de törenlerle kutlandı
Çanakkale Zaferi’nin 82. Yıldönümü bütün yurtta olduğu gibi Gazi şehrimizde de törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan törende, saygı duruşu ve askeri bando eşliğinde İstiklal Marşı okundu. Törene Vali Vekili Osman Nuri Çobanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, Garnizon Komutanı Dursun Bak ve Daire Müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Vali Vekili Çobanoğlu, Garnizon Komutanı Bak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan ile diğer Daire Müdürlerinin anıtına çelenk koyup saygı duruşunda bulunmasının ardından kutlamalara Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapılan toplantı ile devam edildi. Tiyatro Salonu’nda Sunguroğlu Lisesi tarafından hazırlanan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.
Dün sabah Maarif Kavşağı’nda bulunan Atatürk Anıtı’nın çevresinde bir tarafta tarihe damgasını vuran günlerden biri kutlanırken, diğer taraftan 21.yüzyılın eşiğinde su faturası yatırmak için sıra bekleyen yüzlerce insan vardı. Su faturasını yatırmak için sırada bekleyen vatandaşlar vezne sayısının yetersiz olduğundan yakınarak, “Su faturasını yatırmak için saatlerce bekliyoruz. Günlerce buralara izdiham yaşanıyor. Fakat bir türlü veznelerin sayısı artırılmıyor” diye konuştular.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *