ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Zafer Haftası başladı

Zafer Haftası başladı
YAYINLAMA: 22 Eylül 2022 / 13.37
GÜNCELLEME: 22 Eylül 2022 / 13.37
Yurdumuzu işgal etmek isteyen düşmanların yurdumuzdan kesin olarak atılışının 61. yıl dönümü töreni ile ilgili açıklama yapıldı. Zafer haftası dün başladı. Tüm yurtta hafta süresince çeşitli kutlama törenleri yapılacak. Büyük savaşın başladığı ve Afyon’un Kurutuluş bayramı dün başladı.

Şehrimizde 30 Ağustos günü kutlanacak olan Zafer Bayramı törenleri hürriyet caddesine yapılacak. Şehrin çeşitli yerlerine zafer tankları konulacak. Bayram günü tüm şehir bayraklarla donatılacak.

30 Ağustos günü saat 8:30’da ordu evinde kutlamalar kabul edilecek. Garnizon Komutanı tuğgeneral Hayrettin Akın, Vali Fikret koçak, belediye başkanı Turan Ertuğ tebrikleri kabul edecek. Saat 9:30’da Atatürk anıtına çelenkler konulacak, saygı duruşunu takiben istiklal marşı ile alandaki gönderlere bayraklar çekilecek. Daha sonra Törene katılan birliklerin, kuruluşların ve halkın bayramı kutlanacak. Bir subay günün önem ve anlamını belirten konuşma yapacak, geçit Töreni yapılacak. Zafer Bayramı törenleri saat 24:00’te sona erecek. Gece saat 21:00’de fener alayı düzenlenecek.

30 Ağustos zafer bayramı günü Ordu evinde bir aile toplantısı düzenlenecek. Birlik komutanlarınca birliklerinde sportif gösteriler ve eğlenceler düzenlenecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *