ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Yöresel Ürünler Festivali başladı

Yöresel Ürünler Festivali başladı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.40
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.40
Çınarlı Parkı’nda “Yöresel Ürünler Festivali” başladı. Festivalde, Gümüşhane’nin pestilinden, Kayseri’nin sucuğuna, mant
Çınarlı Parkı’nda “Yöresel Ürünler Festivali” başladı. Festivalde, Gümüşhane’nin pestilinden, Kayseri’nin sucuğuna, mantısına, Çorum’un Leblebisinden Erzurum’un Cağ kebabına kadar tüm illerin yöresel ürünlerini bulabilmek mümkün.
Vatandaş, illerin yöresel
ürünlerini bulabilir
ARS Fuarcılık tarafından organize edilen “Yöresel Ürünler Festivali” başladı. Çınarlı Parkı’nda başlayan festival, ilk gün olmasına rağmen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü, ürünler ise tam not aldı. Festival 10-20 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olup, Gaziantepliler, illere gitmeden o ilin yöresel ürününü bulabilir.
Türkiye’nin tüm yöresel
ürünleri bir festivalde
Yetkili Sercan Pirçek, “ Türkiye’nin tüm yöresel ürünleri bir festivalde. Bu festivalde Kayseri’nin sucuğundan ve mantısından tutunda, Çorum’un Leblebisine, Erzurum’un Cağ kebabına kadar tüm şehirlerin yöresel ürünleri satılıyor. 10 Ocak ile 20 Ocak tarihleri arasında Gaziantep’teyiz. Sadece Gaziantep değil, tüm illeri tek tek geziyoruz. Daha sonra İskenderun, Adana ve Erzurum ile devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Gazianteplileri
festivalimize bekliyoruz
Her gidilen ilde 10 gün kaldıklarını kaydeden Pirçek, illerdeki vatandaşın yöresel ürünlere yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizdi. “İllerin lezzetlerini vatandaşların ayağına kadar getiriyoruz. Ürünlerimiz hem taze hem de her cebe uygundur. Aynı zamanda her şey organiktir. Dolayısıyla Gazianteplileri festivalimize bekliyoruz. İnşallah hedefimiz 50 bin kişinin gelmesidir” dedi. Leyla Adın

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *