ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yönetime talip olanlar tutarlı ve şaibesiz olmalı

Yönetime talip olanlar tutarlı ve şaibesiz olmalı
YAYINLAMA: 07 Haziran 2021 / 15.41
GÜNCELLEME: 07 Haziran 2021 / 15.41
DSP 2. sıra milletvekili adayı Sadettin Koyun, ülkenin tutarlı siyasetçilere ihtiyacının olduğunu belirterek, kişisel çıkar uğruna siyaset yapanların ülkeye vereceği hiçbir hizmet olmadığını vurguladı ve sürekli parti değiştirenlerin seçmene büyük saygısızlık yaptığım ileri sürdü. Bazı partilerin anketlerle suni şekilde şişirildiğini ifade eden Koyun, mevcut partiler içinde en tutarlı partinin DSP olduğunu ileri sürdü.

 “DSP olarak rantçılarla beraber olamadık. Ama halkın çıkarlarının yanı da olduk. Diğer partiler gibi üç gün önce söylediğimizin üç gün sonra tersini yapmadık. Dün ne söylemişse bugün aynısını söylüyoruz. Yalpa yapmadık. Sözümüzden dönmedik. Politikayı dürüst ve ilkeli yapmanın mücadelesini veriyoruz. Hiçbir zaman tutarsızlık göstermedik. Halka hizmet için her zaman mücadele ettik” dedi.

Ülke yönetimine talip olanların tutarlı, dürüst, şaibesiz olması gerektiğini vurgulayan Koyun şöyle devam etti: “Dün ülkeyi iktidarsız bırakma pahasına dış kaynaklı olarak partimizi parçalayarak yeni parti kuranlar, daha sonra birbirlerini yok etmenin çabası içerisine girmişler, hatta bazıları daha parti kurma aşamasındayken bile ayrılmışlardır. Böyle tutarsız insanların halka faydası olmaz. İnsanlar kendi bilgi dalında başarılı olabilir. Ancak tutarlı olmadıktan sonra bilgi sahibi olmasının bir anlamı olmaz. Bu nedenle de en tutarlı partinin DSP olduğunu, çıkar peşinde olmayan her vatandaş bilmelidir. Bizim için ülke ve ülke insanının çıkarı önemlidir. Ve hiçbir milletvekili seçmenden aldıkları oyu kendi kişisel çıkan uğruna pazarlık malzemesi olarak kullanmamalı” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *