ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yönetimde bir tane bile kadın doktor yok

Yönetimde bir tane bile kadın doktor yok
YAYINLAMA: 28 Aralık 2020 / 13.11
GÜNCELLEME: 28 Aralık 2020 / 13.11
Gaziantep-Kilis Tabip Odası’nın olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurula Vakıf Orhan ve Mustafa Özgün başkanlığında iki liste ile gidildi. Kullanılan oylardan 458’ini alan Mustafa Özgün başkan seçilirken, Vakıf Orhan 204 oy alabildi.

Tabipler Lokali’nde hafta sonu yapılan genel kurulda ilk gün Oda’nın faaliyet raporu ve gündem maddeleri görüşülüp kabul edildi. Dün de yeni yönetim için seçim yapıldı. Oda’ya kayıtlı toplam 981 hekimden 665 u oylamaya katıldı. Kullanılan 665 oydan 2’si geçersiz sayılırken geçerli oyların 458’ini Mustafa Özgün alarak Oda başkanlığına seçildi.

Bu sonuçlara göre çarşaf liste ile gidilen genel kurulda Özgün’ün listesi blok halde kazanırken, listeyi delen olmadı. Buna göre Oda yönetimine seçilenler şunlar; Dr. Mustafa Özgün, Dr. Murat Aksoy, Dr. Varol Alagöz, Dr. Mustafa Ay, Dr. İsmet Elmas, Dr. Neşet Pehlivan ve Dr. Bülent Since. Onur kuruluna Dr. Orhan Dönmez, Dr. Hüseyin Ali Turgay, Dr. İdris Ertaşkın, Dr. Ahmet Erkılıç ve Dr. Faruk Müftüoğlu, denetim kuruluna Dr. Necdet Karslı, Dr. Nevzat Uçaner ve Dr. Lütfü Bay seçildi. Büyük kongre delegeliklerine ise Dr. Samet Bayrak, Dr. Kemal Bakır, Dr. Orhan Arı, Dr. Lütfi Baran, Dr. Ahnmet Baydilek, Dr. Mehmet Boyunsuz ve Dr. Ahmet Dündar Yıldız getirildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *