ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yolsuzluklardan AKP’liler de sorumlu

Yolsuzluklardan AKP’liler de sorumlu
YAYINLAMA: 11 Ekim 2022 / 15.51
GÜNCELLEME: 11 Ekim 2022 / 15.51
Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu raporunda ülkede yaşanan yolsuzlukların bu kadar ayyuka çıkmasının temel etken olarak laikliğin gösterilmesi tepkilere yol açtı.

Yolsuzluğun laiki, anti laiki olmayacağını savunan siyasiler, AK Parti Hükümeti’nin bunu da saptırma çabasında olduğunu, Konya’da yeşil sermayenin ne yaptığını ve insanları nasıl mağdur ettiğinin en iyi örnek olduğuna dikkat çektiler.

50 yıldan beri iktidarların içerisindeler

CHP Şahinbey ilçe başkanı Erdinç Tütüncüler, AK partinin bugüne kadar yolsuzlukları geçmiş dönem iktidarlarına ve onların yandaşlarına mahal edip kendini ak lanse etmeye çalıştığını söyledi. AK Parti iktidarının menşesini 50 yıl önceden alan ve kendi kadrosunu her iktidarda koruduğunu kaydeden Tütüncüler, AK Parti zihniyetinin 50 yıldan bu yana her dönemde yer aldığını belirterek, kendilerini olayın dışında tutamayacağını açıkladı. Tütüncüler, sözlerine şöyle devam etti:

Lâik, anti laik yaklaşımı hoş değil

“AK PARTİ zihniyeti 50 yıldan bu yana tüm iktidarlar da yer alarak bugüne geldi. Dolayısı ile kendini yolsuzlukların sorumlusu saymaması mevcut siyasilere yapılan haksızlıktır. Laik, anti laik diye bir değerlendirme yapılması yok efendim dine dayalı ahlaktan yoksun olmasının sonucunda bu kadar olumsuzluğun olduğunun söylenmesi hoş değil” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *