ANASAYFA arrow right Yaşam

Yolsuzluğa imza atan her siyasetçi ve bürokrat adalet önünde hesap verecek

Yolsuzluğa imza atan her siyasetçi ve bürokrat adalet önünde hesap verecek
YAYINLAMA: 12 Temmuz 2021 / 21.20
GÜNCELLEME: 12 Temmuz 2021 / 21.20
Doğru Parti Şahinbey İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Mehmet Neşet Mazıcıoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.

Mazıcıoğlu, “Biz Doğru Parti neferleri olarak söz veriyoruz ki yolsuzluklara imza atan her siyasetçi ve bürokrat adalet önünde şüphesiz hesap verecek” dedi. 

Adalet, sanayi, eğitim ve tarım ile hayvancılığı yeniden inşa edeceğiz

Mazıcıoğlu, “Doğru Parti olarak görev bilincimiz ve tanımımız devletimizin temel amaç ve gereklerini, bağımsızlığını, bölünmez bütünlüğünü, Cumhuriyeti ve demokrasiyi korumak, kişilerin ve toplumun refah, huzur, eşitlik ve mutluluk sağlamaktır. Türkiye Cumhuriyeti kurucu değerlerine sahip olarak yeniden parlamenter sisteme geçişi sağlamaktır. Biz Doğru Parti neferleri olarak mevcut yönetimin yok ettiği başta adalet, sanayi, eğitim ve tarım ile hayvancılığı yeniden inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Doğru Parti çatısı altında doğru insanlarla yola çıkıyoruz

Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığı altında birinci olağan genel kurulumuzu başarı ile gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını kaydeden Mazıcıoğlu, “Gaziantepli değerli hemşerilerimize şunu müjdelemek isterim ki, partimizin her bir bireyi sadece ülkesine karşılıksız, yani menfaatsiz, yalansız, çalmadan, bal tutan parmağını yalar edepsizliğini kabul etmeden hizmet edecektir. Doğru Parti çatısı altında doğru insanlar ile yola çıkıyoruz” açıklamasını yaptı. Hüseyin Karataş

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *