ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Yolların asfalt yamasına başlandı

Yolların asfalt yamasına başlandı
YAYINLAMA: 24 Aralık 2020 / 13.39
GÜNCELLEME: 24 Aralık 2020 / 13.39
Asfalt yolları eşerek bozanlardan ceza alınması isteniyor.

Belediye asfalt yama ve onarım ekipleri şehir içinde bozulan yoların onarımına başladı. Şehrin çeşitli semtlerindeki çukurlar, parçalanan asfaltlar yamanıyor. Bu arada inşaat sahipleri kanalizasyonları bozulanlar da yeniden asfalt yolları eşerek bozuyor.

Okurlarımızdan Erol Özpineci gazetemizi ziyaret ederek asfalt yolların eşilerek bozulmasından yakınarak, buna bir çare bulunmasını asfaltı eşerek bozanlardan ceza alınmasını veya yerin kendilerine yaptırılmasını önererek şunları söyledi:

“Asfalt yollarımızın tamirine belediye ekipleri başladı. Bir taraftan Belediye yolları asfaltlayıp tamir ederken, öte yandan vatandaşlar yeniden yolu kazıp asfaltı bozuyor.

Önüne her gelen dilediği zaman güzelim asfalt yollarımızı kazıp bozmamalıdır Bunun bir kanunu yok mu? Yolu kazmadan tahrip etmeden önce Belediyeden izin alması gerekmez mi? Milyonlarca liramız boşu boşuna yırtılan asfalt yolların tamirine gidiyor. Biz zengin bir millet değiliz. Hasarı kim yaptı ise cezasını parasını o vermelidir. Sayın Belediye Başkanımızdan bu işin üzerine eğilmesini istiyoruz. Asfalt yollarımıza gözümüz gibi bakmalıyız.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *