ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yollar çiziliyor

Yollar çiziliyor
YAYINLAMA: 05 Ocak 2023 / 11.20
GÜNCELLEME: 05 Ocak 2023 / 11.20
Yolların çizim işi için trilyon harcanacak

Büyükşehir belediyesi tarafından yol, çizgi, yaya geçitleri ve standart okların çiziminin yapım işi ihale edildi. İhaleye üçü İstanbul, ikisi Ankara olmak üzere beş firma katıldı. Firmaların üçü 1 trilyonun üzerinde, ikisi 900 milyar TL civarında teklif verdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yol çizgisi, yaya geçidi ve kavşaklarda çizgi çizimi ve trafik okları çizim işi ihale edildi. İhaleye beş firma katıldı. İhalenin komisyon başkanlığını belediye başkanı Celal Doğan yaptı.

İhaleye İstanbul ve Ankaralı firmalar katılıyor

Belediye encümen salonunda dün saat 14:00’da yapılan ihalenin komisyon başkanlığını belediye başkanı Celal Doğan yaptı. Kapalı zarf usulü ile yapılan ihaleye katılan işletmeler teklif verdi.

27 km düz çizgi yapılacak

İşin bitim süresini 1.5 ay olduğu belirtilirken sonuçların ise 15 günlük değerlendirme sonunda açıklanacağı kaydedildi. Yapılan ihale ile şehir merkezinde 27 km yolda düz çizgi, 11.600 metre çizgi ile kavşaklara çizgi, 150 tane de ok işareti yapılacağı belirtildi. Bu arada şehirlerarası otobüs terminali peronlarının üzerinin kapatılması işi de ihale edildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *