ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Yoğun Bakım Merkezi”nin kurulması için hazırlıklar tamamlandı

“Yoğun Bakım Merkezi”nin kurulması için hazırlıklar tamamlandı
YAYINLAMA: 24 Haziran 2021 / 14.50
GÜNCELLEME: 24 Haziran 2021 / 14.50
Sağlık konusunda şehrimize önemli hizmetler geliyor

Bakım merkezi trafik kazalarında, yanmalarda elektrik çarpmalarında 24 saat sağlık hizmeti getiren bir ekip çalışmasıdır. Bugünlerde Gaziantep Sosyal Sigortalar hastanesinde yoğun çabalar, büyük gayretler var. Önümüzdeki aylarda Gaziantep, pek çok ilimizin mahrum olduğu sağlık hizmetlerine ve tıbbi cihazlara kavuşmuş olacak. Bunları en yetkilisinin ağzından sizlere duyurmak için sigorta hastanesi başhekimi Dr. Sayın Mustafa Özgün ile görüştük:

SORU - Sayın Dr. Mustafa Özgün, bugüne kadar önemli bir trafik kazası geçiren, ağır derecede yanan ya da herhangi bir nedenle hayati tehlike geçiren bir Gaziantepli, acele temin edilen bir ambulansla Ankara, İstanbul, en azından Adana'ya gönderiliyordu. Sigorta hastanenizde bir Yoğun Bakım merkezi kurulacağını, bu kuruluş tamamlanınca, her türlü tıbbi yardım ve imkanın Gaziantep'te mevcut olacağını memnuniyetle öğrendik. Bu konuda bizi aydınlatır mısınız?

Dr. Özgün - Gaziantep ve çevresindeki il ve ilçelere uzun bir süreden beri sağlık hizmetti veren hastanemizde bir Yoğun Bakım Merkezi açılması, tüm hekim arkadaşlarımın büyük arzusu idi. Sayın Dr. Mehmet Akdemir’in büyük destek ve yardımları ile bu hayalimiz gerçekleşme yoluna girdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *