ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yılmaz, AB’yi tek başına göğüslüyor

Yılmaz, AB’yi tek başına göğüslüyor
YAYINLAMA: 27 Mayıs 2021 / 14.41
GÜNCELLEME: 27 Mayıs 2021 / 14.41
ANAP Lideri Mesut Yılmaz’ın AB konusunda ortaya koyduğu kararlı tavır, ANAP’a ilgiyi yeniden canlandırarak kamuoyundan destek görüyor. Konuşması, olaylara yaklaşımı ve sergilediği tavırla tam bir devlet adamı görüntüsü veren Mesut Yılmaz’ın AB konusundaki çabası toplumda takdirle karşılanıyor.

GTO Başkanı Mehmet Aslan, Mesut Yılmaz’ın AB konusundaki çabasını, girişimlerini çok olumlu karşıladığını belirterek, “Yılmaz, devlet adamına yakışanı yapıyor. AB konusunda ülkenin geleceği uğruna, kendisinin ve partisinin geleceğini tehlikeye sokuyor. Bu önemli ve devlet adamına yakışan davranıştır. Çok olumlu ve olgun buluyorum. Çalışmasını takdir ediyorum. Çünkü AB, Türkiye için önemli. Ülkenin geleceğini ilgilendiren konularda fevkalade cesur ve tutarlı hareket ediyor. Bunu yaparken de kendisinin zarar görmesi pahasına tavır koyuyor” dedi.

Aslan, AB’ye üyeliğin Türkiye için önemli olduğunu hatırlatarak, özellikle Aralık ayındaki görüşmelerin hayati anlam taşıdığını söyledi ve “Bazı çevreler bunu engellemeye, işi yokuşa sürmeye çalışıyor. Fakat doğru değil. Ülkenin geleceğini yok edemezler. Bizim bu trene binmemiz gerek” diye konuştu.

SMMMO Başkanı Bayram Hamiş, ANAP Lideri Yılmaz’ın AB’nin önemini vurgulamak konusunda geç kaldığını söylerken, “Elbette AB Türkiye için çok önemli. Türkiye AB’ye girmeli. Buna çoğunluk taraf ve destek veriyor. AB için Aralık ayında çok önemli görüşmeler olacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *