ANASAYFA arrow right Yaşam

Yesemek, göz göre göre katlediliyor

Yesemek, göz göre göre katlediliyor
YAYINLAMA: 01 Ekim 2020 / 22.08
GÜNCELLEME: 01 Ekim 2020 / 22.33
Doğru Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Abdullah Yeniekinci, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu

Başkan Yeniekinci, Gaziantep’in tarihi değeri Yesemek’in göz göre göre katledildiğini ifade ederken, “Sulama barajının tahakkümü altında tahrip edilmesine hiçbir siyasi merciden ses çıkmıyor. Doğru Parti Gaziantep’in her türlü tarihi ve kültürel eserlerinin korunması için mücadele edecek” dedi ve ekledi: “Biz her zaman ve her şartta halkımızın yanında olamaya devam edeceğiz.”

İnsan aklıyla dalga geçmeyi bırakalım

“Halk açız diyor, iş diyor aş diyor, esnaf çoğu zaman siftah yapmadan dükkanını kapatıyor” diye konuşan Yeniekinci, “Her ne hikmetse iktidar bunu örtbas etmek için her hafta bir yapay gündem belirlemeyi başarıyor. İşin üzücü tarafı ise muhalefet partileri de üzerine sanki ölü toprağı serpilmişçesine sadece seyirci kalıyorlar. İktidar, ‘300 fabrika açılışı yaptık diyor.’ Bakıyorsunuz açtık dedikleri yerlerin birçoğu yıllardan beri hizmet veren kuruluşlar, birçoğu da listede isimlerinin olduğunu sonradan öğrenen işadamlarımız. BİM mağazalarına ait depoyu veya yıllardan beri çalışan pizza salonunu ‘Fabrika açtık’ diye reklam ediyor, güler misin ağlaya mısın? Madem yeni iş yerleri açıldı, Gaziantep’te tarihinde olmadık kadar yoğun işsizler ordusuna en demeli? İnsan aklıyla dalga geçmeyi bırakalım” diye konuştu.

Yoksulluk, açlık ve gelecek kaygısına bir an çözüm üretilmeli

Halkın gerçek gündemi olan yoksulluk, açlık ve gelecek kaygısına bir an çözüm üretilmesi çağrısında bulunan Yeniekinci, “Tarımın ve hayvancılığın hali içler acısı, bunlara çözüm üretin. Çözüm bekleyen bu kadar sorun varken kayıkçı kavgası yapmanın bu millete hiçbir faydası yoktur. Savaşlarla, krizlerle, kaoslarla, kutuplaştırmalarla dini ve milli duyguları sömürerek, gerçeklerin üzerini örtüp, ülkeyi dönüştürüyor, çökertiyor, göz göre işgale hazır hale getiriyorlar. Dini duyguları sömürerek, Irak, Suriye ve Libya gibi İsrail'e kafa tutabilen üç İslam ülkesinin vurulmasına katkı sunup, İsrail'i rahatlattılar” şeklinde açıklamada bulundu.

Doğru Parti, halkta büyük bir heyecan uyandırdı

Teşkilatlanma çalışmalarına değinen Yeniekincinin Doğru Parti’nin kurulduğu günden bu yana halkta büyük heyecan oluşturduğunu, bunu görüşmelerle ilede hissettiklerini kaydederken, “Teşkilatta görev almak İçin yoğun bir talep var. Bu elbette gururlandırıyor. Görev alan veya almayan tüm halkımızla birlikte iktidar yolunda hep birlikte yürüyeceğimizden kimsenin endişesi olmasın.

Teşkilatı kurma çalışmalarımız son hızla devam ediyor ve sona geldiğimizi söyleyebilirim. Ekim ayı içerisinde yönetimimizi inşallah kamuoyuna açıklayacağız. İlçe binamız içinde araştırmalarımız devam ediyor, birkaç yerle görüşme halindeyiz partimiz için en sağlıklı yeri tutacağımızdan kimsenin endişesi olmasın” değerlendirmesinde bulundu. Hüseyin Karataş 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *