ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Yeni yapılan otobüs terminali 29 Ekim 1981‘de törenle hizmete açılacak 

Yeni yapılan otobüs terminali 29 Ekim 1981‘de törenle hizmete açılacak 
YAYINLAMA: 07 Mayıs 2020 / 15.54
GÜNCELLEME: 07 Mayıs 2020 / 15.54

Çekilen kura ile otobüs terminalleri garajdaki yazıhanelerine kavuştu

Belediye bir terminal nizamnamesi hazırlıyor. Terminalin telefon sorunu hemen çözümlenecek. Değirmiçem’de yapımı devam eden “Kırsal Otobüs Terminali” 29 Ekimde Cumhuriyet Bayramı'nda hizmete açılacak. Kırsal terminal daha önce 30 Ağustos’ta hizmete açılacaktı. İnşaattaki bazı eksikliklerin istenilen zamanda tamamlanamaması dolayısıyla terminal istenilen zamanda açılamamıştı.

Terminalin yapımı son hızla bitirilmeye çalışılırken, öte yandan kura sonucu otobüs firmaları Değirmiçem’deki yazıhanelerine kavuştular. Kura çekimi için yapılan toplantıya, ilgililer ve otobüs firmaları temsilcileri katıldılar.

Toplantıyı açan Belediye Başkanı Ahmet Turan Ertuğ, tanınmamış firmaların diğer firmalardan daha iyi hizmet verme yarışına girmelerini, ancak bu şekilde tutunabileceklerini söyledi. Yazıhane yerlerine de değinen Ertuğ, firma sahiplerinin yanlış bir duyguya kapılmamalarını, yazıhane yerlerinin önemli olmadığını belirtti. Bir Gaziantep Terminaller Nizamnamesi de hazırlayacaklarını söyleyen Ertuğ, bu Nizamnameyi bütün otobüs yazıhanelerine dağıtacaklarını da sözlerine ekledi.

Firma temsilcilerinin sorularını yanıtlayan Ertuğ, terminallerin ısınma sorununa değinen bir soruyaysa ısınmanın şimdilik kömürle yapılacağını söyledi. Terminallerin telefon sorunuysa, “Telefon paralarınızı kendiniz toplayıp, bize verirseniz telefon sorununuz çözümlenmiş demektir” dedi. Daha sonra dükkanların dağıtımı için kura çekimine gidildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *