ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yeni alışveriş merkezimiz

Yeni alışveriş merkezimiz
YAYINLAMA: 30 Ağustos 2021 / 14.01
GÜNCELLEME: 30 Ağustos 2021 / 14.01
Yeni ve modern yapılaşması, birbirinden şık iş merkezleri nedeniyle Gaziantep’in yeni alışveriş merkezi Gazi Muhtarpaşa Bulvarı’na kaydı. Bir dönem Karagöz Caddesi’ni tercih eden bankalar ve finans kurumları da şimdilerde Gazi Muhtar Paşa Bulvarı ve Kalyon Kavşağı’na yöneldi.

Uzun yıllar kentin alışveriş merkezi olarak hizmet veren Gaziler ve Mütercim Asım Caddeleri şimdi genelde orta gelir grubuna hitap ederken, marka satan mağazalar Gazi Muhtar Paşa Bulvarı’nda yerini aldı. Benetton, More&More, Tommy Hilfiger, Red Apple, Çayırlı gibi mağazalar yanında, beyaz eşya, ünlü markaların gözlük, ayakkabı-çanta, çeyiz satıcıları da şimdilerde yeni alış veriş merkezini tercih ediyor.

İncilipmar Mahallesi Nail Bilen Caddesinden başlayarak, Gazi Muhtarpaşa Bulvarı ile Muammer Aksoy Bulvarına kadar uzanan yeni alış veriş merkezi bankaların da tercihi arasına girdi. A Bank’ın yanında Family Finans, Koçbank ve Garanti bu bölgede yerini alan ilk bankalar oldu. Bölgede birbiri ardına yapılan yeni ve modern iş merkezlerinin dolması, birçok iş alanının bölgeye kaymasında etkili oldu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *