ANASAYFA arrow right Yaşam

Yaz kampları başlıyor

Yaz kampları başlıyor
YAYINLAMA: 17 Mayıs 2022 / 14.35
GÜNCELLEME: 17 Mayıs 2022 / 14.35
Gaziantep Özel Ada Koleji, okulların tatile girdiği dönemi yaz kampları ile dolu dolu geçirecek. Öğrenciler, LGS, TYT-AYT Yaz Kampları ile hem eğlenerek öğrenecek hem de denemeler ile sınav stresini atacak.

Gaziantep’in seçkin eğitim kurumlarından olan Özel Ada Koleji, yaz aylarında kamplar ile öğrencileri sınavlara hazırlayacak. Gaziantep Özel Ada Koleji Genel Müdürü Gafari Bayrın, gerçekleştirecekleri kamplar ile öğrencilere zaman yönetimi başta olmak üzere deneme sınavları ile sınav stresini önlemeyi amaçladıklarını belirtti.

Gaziantep Özel Ada Koleji tarafından LGS Yaz kampı ve TYT-AYT Yaz Kampı haziran ve temmuz aylarında öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilecek. 13 Haziran tarihinde başlayacak olan LGS Yaz Kampı’nda 200 saatlik program uygulanacak ve her hafta deneme sınavı gerçekleştirilecek. Kamp 29 Temmuz tarihinde son bulacak.

Ada Koleji’nin TYT-AYT Yaz Kampı ise 6 Haziran tarihinde başlayıp 29 Temmuz tarihinde son bulacak. 280 saatlik programa katılacak olan öğrenciler 6 adet deneme sınavında da ter dökecek. Tam gün sürecek olan kampta öğrencilere yemek hizmeti de sunulacak.

Gaziantep Özel Ada Koleji Genel Müdürü Gafari Bayrın, kampların öğrenciler için  önemine değinerek, “Öğrencilerimizi eğitim dönemlerinin yanı sıra tatil dönemlerinde de kamplar ile sınavlara hazırlıyoruz. Düzenlediğimiz kamplara okulumuz dışından öğrencilerin de katılımları gerçekleştirilecek. Öğrencilerimizin aldıkları eğitimleri sınav başarısı ile taçlandırmasını umut ediyoruz. Kamplarımıza başvuruları almaya devam ediyoruz.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *