ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yatırımlar için destek istedi

Yatırımlar için destek istedi
YAYINLAMA: 27 Mayıs 2020 / 13.25
GÜNCELLEME: 27 Mayıs 2020 / 13.25

Bakan Taşar, 2002 Yılı yatırım programlarına teklif edilen ve devam eden projelerle ilgili ödeneğin bütçeye alınması talebinde bulundu.

Turizm Bakanı Mustafa Taşar, TBMM’de görüşmelerine başlanacak olan 2002 yılı genel bütçe çalışmaları çerçevesinde Gaziantep’te devam eden ve 2002 yılı yatırım programına teklif edilen projeler için gereken ödenek konusunda bakanlardan destek istedi.

Taşar,15 Bakana yazdığı yazıda projelerle ilgili bilgi vererek ilgili Bakanlıkların bütçe sunuş ve çalışmalarında Gaziantep’te devam eden projelerin ve 2002 yılı yatırım programında teklif edilen projelerin program alınması ve devam eden projelerin kısa zamanda hizmete alınabilmesi için ihtiyaç duyulan ödeneğin bütçeye konulması konusunda gereken gayretin gösterilmesi için yardım talebinde bulundu.

Gaziantep’in sosyal kültürel yaşamını yakından ilgilendiren altyapı sorunlarının giderilmesine yönelik projelerin önem ve hassasiyetine dikkat çeken Taşar, bölge ekonomisinin kalkınması ve ekonominin lokomotif sektörü olan turizmin gelişmesi için yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *