ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yatırım projenizin tümüne finansman sağlayabiliriz

Yatırım projenizin tümüne finansman sağlayabiliriz
YAYINLAMA: 11 Aralık 2020 / 13.05
GÜNCELLEME: 11 Aralık 2020 / 13.05

Koçfaktör ve Koçlease, Türk sanayicisine leasing ve faktoring hizmetlerini daha yakından tanıtmak ve yeni dönem stratejilerini aktarmak için yapılan toplantılarından birini de Gaziantep’te gerçekleştirdi.

Koçlease Genel Müdürü Hamit Aydoğan, leasingi, finansal kiralama istekleri doğrultusunda belirlenecek yatırım malının Koçlease tarafından satın alınıp, şirketlere belli bir süre ve bedelle kiralanması, kira süresi sonunda ise sembolik bir bedelle devredilmesi olarak tanımladı. Aydoğan, “Klasik satış yöntemleriyle ulaşamayacağınız pazarlara Koçlease desteği ile ulaşıyorsunuz. Leasing uygulamasıyla yatırım projenizin yüzde 100’üne kadar finansman sağlanabilir” dedi.

Aydoğan, “Seçtiğiniz yatırım malını düşük bir KDV oranıyla satın alabilir, böylece toplam maliyetinizi azaltabilirsiniz” diye konuştu.

Tuğcan Oteli’nde dün düzenlenen seminere Koçlease Genel Müdürü Hamit Aydoğan, “Leasing ve avantajlara” Koçfaktör Genel Müdürü Çağatay Baydar ise, “Faktorinde alternatif Ürünler” konulu birer sunum yaptı. Çağatay Baydar, Koç Faktoring’in 2001 Yılında 463 Milyon Dolar iş hacmi gerçekleştirerek sektör lideri olduğunu ifade etti. Baydar, Faktoring Derneği’nin açıkladığı toplam iş hacmi içerisinden Koçfaktoring’in yüzde 15 pazar payı elde ederek iş hacmi olarak ilk sıraya yükseldiğini belirtti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *