ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Yatırım konuları tespit ediliyor

Yatırım konuları tespit ediliyor
YAYINLAMA: 16 Eylül 2021 / 13.15
GÜNCELLEME: 16 Eylül 2021 / 13.15
Gaziantep Örnek Sanayi Sitesindeki Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına ait boş fabrika binalarında yatırım yapmak isteyen müteşebbislere uygun yatırım konuları ve ön fizibilite raporları vermek amacıyla KÜSGET Gaziantep Bölge Müdürlüğünün daveti üzerine İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mü-hendisliği Bölümünden üç kişilik bir bilim heyeti Gaziantep'e geldi.

KÜSGET Bölge Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışacak ekip Prof. Dr. Gündüz Balkan, Doç. Dr. Sedat Şarman ve Uzman Erdinç Ülgen'den oluşuyor.

10 Ocak Pazartesi gününden beri Gaziantep'te inceleme ve çalışmalarına başlamış bulunan heyet, Gaziantep müteşebbislerin yatırım arzu ve eğilimlerini tespit etmek amacıyla dünkü Perşembe günü saat 14,30’da KÜSGET Toplantı Salonunda sanayicilerle bir ön görüşme yapıldı.

KÜSGET Bölge Müdürlü Ahmet Büyükhatipoğlu'ndan alınan bilgiye göre bu toplantıya gerek yeni ve gerekse tevsi yatırımı yapmak isteyen her sanayici katılabilecektir.

Küçük Sanayi Geliştirme Teşkilâtı (KÜSGET) Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Gaziantep Sanayi Sitesi Kompleksi içinde bulunan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına ait örnek Sanayi Sitesinde halen 2160 m2 toplam alan içinde 800 m2 kapalı alana haiz 23 boş ve yatırıma hazır fabrika binası bulunmaktadır.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *