ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yaşlılar huzursuz

Yaşlılar huzursuz
YAYINLAMA: 21 Ekim 2020 / 15.37
GÜNCELLEME: 21 Ekim 2020 / 15.37
Yaşlıların belediye otobüslerine ücretsiz binme haklarının ellerinden alınmaması gerektiğini belirten CHP İl Kadın Kollan Başkanı Aysel Tokatlı, yaşlılann bu konudan şikayetçi olduğunu söyledi.

CHP İl Kadın Kolları başkan ve üyeleri yaşlılann sorunlannı dinlemek ve ihtiyaçlarını tespit edip karşılanması için yetkililere bildirmek amacıyla önceki gün Huzurevini ziyaretetti. Yaşlılann saygı ve sevgiye ihtiyacı olduğunu söyleyen başkan Tokatlı "Bir gün yaşlanacağımızı düşünerek kendimizi onlann yerine koymalıyız. Vaşlılann sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var. Biz buraya kimsesiz yaşlılarımızın sorunlarını dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla geldik. En çok belediye otobüslerine ücretsiz binme haklannm ellerinden alınmasından yakınıyorlar. Devletten başka bakacak kimseleri olmayan yaşlılan- mızm bu haklannın alınmamasını istiyoruz" dedi.

CHP’li kadmlann ziyareti sırasında konuşan Huzurevi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Meral Dai, kimsesiz yaşlılann belediye otobüslerine ücretsiz binmek için kullandığı pasolannın alınmaması için Büyükşehir Belediyesi nezdinde girişimde bulunduklannı söyledi. Dai "Belediye yetkilileri bunun belediye karan değil Bakanlık karan olduğunu, yapılacak bir şey olmadığını söyledi. Bizde, en azından burada kalan çok az sayıdaki yaşlının idare edilmesini istedik. Ama şoförler kesinlikle almıyor. Yetkilileri, bu insanlara sahip çıkmaya ça- ğınyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *