ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yaşar Özen saldırıya uğradı

Yaşar Özen saldırıya uğradı
YAYINLAMA: 05 Mayıs 2021 / 15.15
GÜNCELLEME: 05 Mayıs 2021 / 15.15
Gazetemizin Genel Koordinatörü ve Başyazarı Yaşar Özen, dün akşam saatlerinde DYP’nin ön seçimlerinin yapıldığı Gaziantep Lisesi’nden çıkışında, DYP İl Başkanı Sermet Atay ve Milletvekili İbrahim Konukoğlu’nun kiralık adamlarının saldırısına uğradı. Başından darbe alan ve şuurunu kaybederek bir süre düştüğü yerden kalkamayan Özen’in yardımına polis ekipleri yetişti.

Yazarımız Yaşar Özen, dün akşam saatlerinde DYP ön seçimlerinin yapıldığı Gaziantep Lisesi’ne giderek ön seçimleri yerinde izlemek istedi. Yaşar Özen’i gören İl Başkanı Sermet Atay ile Milletvekili İbrahim Konukoğlu, Özen’in varlığından rahatsızlık duyarak kiralık adamlarını devreye soktu. Yaşar Özen’i yaya olarak Gaziantep Lisesi’nden çıkıp yürüdüğü sırada takip eden saldırganlar 19.30 sularında Akyol İlkokulu’na yaklaştığı sırada arkadan saldırdı. Yaşan Özen şuurunu kaybederek yere yığılınca saldırganlar ara sokaktan kaçarak izlerini kaybettirdi.

Polis ekip otoları kaldırımda bir şahsın yattığı şeklindeki ihbar üzerine olay yerine gelerek Yaşar Özen’i ekip aracına alarak gazete bürosuna getirdi. Yüzünde ve kafasında darp izleri bulunan Yazarımız hemen SSK Hastanesi acil Servisi’ne kaldırılarak yüz ve beyin röntgeni çekildi ve rapor alındı. Daha sonra Şahinbey Emniyet Amirliği’ne götürülen Özen, burada verdiği ifadede saldırının DYP İl Başkanı Sermet Atay ile DYP Milletvekili İbrahim Konukoğlu tarafından organize edilmiş olabileceğini belirterek, iki şahıstan da davacı oldu.

Yaşan Özen’in hastaneye kaldırılmasının ardından Asayiş Şube Müdürü Erdem Demiröz olay yerine gelerek konuyla yakından ilgilendi. Bu arada Yazarımız Özen’i telefonla arayan Emniyet Müdürü Ali Kalkan da olaydan duyduğu üzüntüyü belirterek, saldırganların yakalanması için gerekenin yapılacağını söyledi.

Saldırıyı değerlendiren Yazarımız Yaşar Özen, “Bunlar gangaster bozuntusu. Bunlar alçak da değil çukurdur ve işte böyle arkadan saldırırlar. Halkı aptal yerine mi koyuyorlar. Utanıp sıkılmadan hangi yüzle partilerine halktan oy isteyecekler” diye konuştu. Yaşar Özen, son zamanlarda kaleme aldığı köşe yazılarında İl Başkanı Sermet Atay ve Milletvekili İbrahim Konukoğlu’nu eleştirerek, bu ikili ile DYP’nin Gaziantep’te başarısız olacağını belirtiyordu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *