ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yaşar Özen ifade verdi

Yaşar Özen ifade verdi
YAYINLAMA: 23 Mayıs 2021 / 16.55
GÜNCELLEME: 23 Mayıs 2021 / 16.55
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, son zamanlarda gazetecilere yönelik saldırıların faillerinin ortaya çıkarılması amacıyla, saldırı olaylarını soruşturmaya başladı.

Gazetemizin Genel Koordinatörü ve Başyazarı Yaşar Özen, savcılığın başlattığı tahkikat nedeniyle, dün Basın Savcısı Erhan Yaman’a ifade verdi. Başsavcı Ahmet Karayiğit, Basın Savcısı- Erhan Yaman ve emniyet amirlerinin de bulunduğu toplantıda olayı ayrıntılan ile anlatan Yaşar Özen, olayı kimlerin yapmış olabileceği konusundaki şüphe ve endişelerini Cumhuriyet Savcısı’na iletti.

Gaziantep 27 Gazetesi sahibi Ökkeş Özekşi’nin evinin önüne park ettiği arabası, geçtiğimiz günlerde bir gece, bilinmeyen kişiler tarafından üzerine deforme etme gücü olan bir sıvı dökülerek tahrip edilmişti.

Aynı yöntemle arabası sakata getirilen bir bayan okurunun şikâyetini gazetesine yansıtan Özekşi, olaylardaki benzerliği tespit edip suç duyurusunda bulundu ve şüphelendiği kişilerin isimlerini ilgili makamlara verdi. Olaya el koyan Cumhuriyet Başsavcılığı, dün Ökkeş Özekşi’yi de savcılığa davet ederek ifadesine başvurdu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *