ANASAYFA arrow right Yaşam

Yaşam boyu sanat yaşam boyu spor

Yaşam boyu sanat yaşam boyu spor
YAYINLAMA: 29 Nisan 2020 / 20.33
GÜNCELLEME: 29 Nisan 2020 / 20.33

Şehitkamil Belediyesi tarafından koronavirüsün yayılma gösterdiği ilk günlerde sosyal medya platformları üzerinden başlatılan ‘Yaşam Boyu Spor Yaşam Boyu Sanat’ projesiyle kültür, sanat ve spor konulu programlar devam ediyor. Programın bugünkü konuk koltuğunda oturan isim, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu oldu.

Türkiye’de, koronavirüs salgınına karşı alınan sosyal mesafe kararlarının ardından kültür, spor ve sanat alanında tesislerde gerçekleştirilen çalışmalarına bir süre ara veren Şehitkamil Belediyesi,  bu alanlarda canlı yayınlarla gerçekleştirilen çalışmalarla vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.

Zamana, şartlara, ihtiyaçlara göre yaptığı planlama ve uyguladığı projelerle gündeme gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ‘Yaşam Boyu Spor Yaşam Boyu Sanat’ projesine bağlı sosyal medya platformlarında başlatılan canlı yayın programına konuk olarak katıldı. Programda, ağırlıklı olarak Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen spor yatırımları ve sportif projelerin yanı sıra elde edilen başarılar konuşuldu.

Başkan Fadıloğlu, şu açıklamada bulundu: “Hayat devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntılı günleri atlatacağız. Yarın hayat normale döndüğünde de kaldığımız yerden devam edebilmek adına da yapmamız gereken faaliyetleri devam ettirmemiz gerekiyor. Artık teknoloji çağında iletişim kanallarının hepsini kullanmamız gerekiyor. Sosyal medya aracılığıyla ekip arkadaşlarımızın yaptığı çalışma neticesinde şu anda tüm hemşerilerimizin sanatsal, sportif, kültürel konularda kendilerine fayda sağlayacak bir etkinlik gerçekleştiriliyor. İnsanlarımıza, uzun süre evde kaldıkları dönemde sağlıklarını korumaları adına özellikle sportif imkan sunmanın yararlı olduğunu düşünüyorum.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *