ANASAYFA arrow right Güncel

Yarışmaya, 37 bin lise öğrencisi katıldı, finale 203 öğrenci kaldı

Yarışmaya, 37 bin lise öğrencisi katıldı, finale 203 öğrenci kaldı
YAYINLAMA: 05 Aralık 2021 / 19.51
GÜNCELLEME: 05 Aralık 2021 / 19.51
Şehitkamil Belediyesi, Şehitkamil Kaymakamlığı ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Savunması’nın 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 100. Yılında 100 Soruda Antep Savunması Bilgi Yarışması’nın finali yapıldı. Dereceye giren öğrenciler; tam altın, yarım altın, çeyrek altın ve dizüstü bilgisayar ile ödüllendirilecek.

Yarışmaya ilişkin değerlendirmede bulunan Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, “Şehitkamil Belediyemiz, Şehitkamil Kaymakamlığımız ve Müdürlüğümüz olarak 100. Yılında 100 Soruda Antep Savunması Bilgi Yarışması için protokol imzalamıştık. Bu anlamda, ilçemizde bulunan tüm liselerde 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizi bu sınava aldık. Yaklaşık olarak 37 bin öğrencimiz, ilk sınavlarını okullarında gerçekleştirdi. Her okulumuz, kendi birincisini kendi içerisinde seçti.

Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Sincar, “Antep Savunması ile alakalı Şehitkamil Belediyemiz, Şehitkamil Kaymakamlığımız ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla bir bilgi yarışması düzenleniyor. Gerçekten çok önemli bir faaliyet olduğunu düşünüyorum. Gaziantep’in belki de tüm Türkiye’ye tanıtılması için olması gereken bir proje aslında. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi olarak da biz de buna öncülük ettik. Gönüllü olarak da bu kolumuzu kullandık, çok da iyi oldu. Öğretmenlerimiz de gönüllü olarak bu projeye katkı sundular. Şu an salon başkanlarım, gözetmenlerim ve geri kalan tüm personelimin hepsine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten inanılmaz bir fedakarlık örneği gösterdiler. Bundan sonraki projelerde de yine çok daha güzel şeyler yapacağız. Umarım; vatana, millete, Gaziantep’imize hayırlı olur” diye konuştu. 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *