ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Yarın akşama kadar sokağa çıkmak yasak

Yarın akşama kadar sokağa çıkmak yasak
YAYINLAMA: 04 Mayıs 2021 / 16.59
GÜNCELLEME: 04 Mayıs 2021 / 16.59
Anayasa’nın halkoyuna sunulmasında kullanılması gerekli oy verme kütüğünün oluşturulması için yarın oy verme hakkına sahip olanların yazımı yapılacak. Bu nedenle yarın saat 05.00'ten 19.00'a kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Yurttaşların sokağa çıkma yasağına mutlaka uyması, oy verme hakkına sahip olanların kendilerini seçmen kütüklerine yazdırmaları istendi. Bu arada, yarın uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı dolayısıyla yurttaşların ihtiyaçlarını bugünden temin etmeleri hatırlatıldı.

Öte yandan sokağa çıkıma yasağı dolayısıyla şehirde ilgili kuruluşlarca gerekli önlemler alındı ve belediye otobüslerinin görevlileri taşımak üzere çalışacağı bildirildi. Yurttaşlar herhangi bir yangın anında ve ambulans lüzumunda, 00 nolu telefonu arayacaklar. Polisle ilgili konular ise 11358 nolu telefona bildirilecek.

Gaziantep Belediyesi, sokağa çıkma yasağı dolayısıyla yarın cenazelerin, defin işleminin yapılmayacağını açıkladı. Belediye Başkanlığınca yapılan açıklama da, cenazelerin evlerden alınarak hastanelerin morguna kaldırılacağı ve Pazartesi günü defin işleminin yapılacağı bildirildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *