ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Yaptıklarımızı hayal bile edemezsiniz!..”

“Yaptıklarımızı hayal bile edemezsiniz!..”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.42
Büyükşehir Belediyesi’nin 1996 yılı faaliyet raporu, RP’li üyelerin yarısının red, yarısının da çekimser oyuna
Büyükşehir Belediyesi’nin 1996 yılı faaliyet raporu, RP’li üyelerin yarısının red, yarısının da çekimser oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Dünkü toplantıya Celal Doğan, Yaşar Ağyüz ve Mehmet Bozgeyik olmak üzere sırasıyla üç kişi başkanlık etti.
Faaliyet raporu okunduktan sonra RP Grubunun görüşlerini A.Cebbar Özkara ve Ahmet Özkan, CHP Grubunun görüşünü ise Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz açıkladı. RP’liler, Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir projesinin olmadığı, ve ilçe belediyelerine ayrıcalıklı davrandığı, caddelerin çukurlarla dolu olduğu ve Şirehanı’nın yeri konusunda eleştirilerde bulundular. CHP Grubu adına konuşan Ağyüz, RP’lilere 3030 Sayılı Yasayı okumalarını önererek konuşmasına başlarken, RP’li üyelerin büyükşehir ile ilçe belediyelerinin görev alanına giren konuları bilmediklerini söyledi.

“Bu rakamları telaffuz edenlerin dudağı uçuklar”
Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, belediye çalışmaları ile ilgili eleştirilere yanıt verirken, Türkiye’de altyapı çalışmaları açısından en başarılı belediye olduklarını söyledi. Doğan “Şehrin altyapısıyla ilgili çalışmalarla iftihar ediyorum, gurur duyuyorum. Hiçbir ilin altyapısı bu düzeye çıkarılmadı. 130 Kilometre olan pis su şebekesini 850, 160 kilometre olan kanalizasyonu 920 kilometreye çıkardık” dedi.

“İhraçlar Ecevit’in gerçek yüzünü sergiliyor”
CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Zeynel Güçyetmez, DSP’de son zamanlarda sık sık gündeme gelen ihraçlarla, Ecevit’in demokrasiye ne kadar inandığının görüldüğünü söyledi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *