ANASAYFA arrow right Güncel

Yamaçtepe Tabiat Parkı’na yeni sosyal alanlar yapılıyor

Yamaçtepe Tabiat Parkı’na yeni sosyal alanlar yapılıyor
YAYINLAMA: 05 Ağustos 2020 / 20.32
GÜNCELLEME: 05 Ağustos 2020 / 21.14
Şahinbey Belediyesi tarafından Gazianteplilerin hizmetine sunulan Yamaçtepe’de çalışmalar aralıksız sürerken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Kentsel dönüşümü sosyal alanlarla taçlandıran Şahinbey Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşları doğayla buluşturarak aileleri ile hoş vakit geçirebilecekleri tesisler kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yamaçtepe Tabiat Parkı’na yeni yapılan sosyal alanları ekibiyle birlikte gezerek incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep için yeni bir yaşam alanı inşa edildiğini belirterek; “Gaziantep’imize yeni bir mesire alanı kazandırıyoruz. Yamaçtepe Tabiat Parkı Şahinbey Belediyemiz tarafından hızlı bir şekilde tamamlanıyor. İçerisine mescitler, giriş-çıkış kapıları, lavabolar ve kebap pişirme alanları yapıldı. Şimdi ise giriş ve çıkışlara insanların rahatça ulaştırabileceği, noktaların asfaltlama çalışmasını yapıyoruz. Bunların yanı sıra otopark ve yürüyüş yolları yaptık. İçerisinde 120 gencimizin aynı anda kamp yapabileceği gençlik kampı alanı yapıyoruz. Böylelikle hem gençlerimiz hem de vatandaşlarımız Yamaçtepe Tabiat Parkından faydalanabilecekler. Çalışmalarımız son aşamaya geldi. İnşallah çok yakın bir zamanda Yamaçtepe Tabiat Parkı’nı vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *