ANASAYFA arrow right Yaşam

Yalnızca muslukları değil, geleceğimizi çalıyorlar

Yalnızca muslukları değil, geleceğimizi çalıyorlar
YAYINLAMA: 14 Aralık 2020 / 14.17
GÜNCELLEME: 14 Aralık 2020 / 16.35
Sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde Kavaklık’taki musluklar çalındı, sular saatlerce boşa aktı…

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen hırsızlar, Kavaklık Parkı’nda üç ayrı yerde bulunan çeşmelerin musluklarını çaldı, sökemedikleri muslukları da sonuna kadar açıp, suların saatlerce boşa akmasına neden oldu.

Türkiye son derece kurak bir kış geçirip, kente kilometrelerce uzaktan içme suyu getirmek için milyonlar harcanırken, vatandaşın bu cehalet ve duyarsızlığı pes dedirtti.

Kavaklık Parkı’na giden vatandaşlar, parktaki çeşmelerin boşa aktığını görünce durumu GASKİ’ye bildirdi. GASKİ ekipleri, duruma müdahale etti. Vatandaşlar, “Böyle bir insanlık olamaz. Boşa akan her damla su, gelecek nesillerin çorak bir dünyada yaşamasına neden olacak. İnsanlar televizyon izliyor, barajların boşaldığını görüyor, ancak yine de vahşetten vazgeçmiyor. Evlerimizde bile suyu en tasarruflu şekilde kullanmamız gerekirken, parktaki muslukların sökülüp, suların saatlerce boşa akıtılması hangi insanlığa sığar. Cehaletin bu kadarı korkutuyor. Cehalet gerçekten de insanlık için virüsten daha tehlikeli bir hal almış durumda” diye konuştular. Leyla Adın

 

yni1

yn2

Hırsızlar muslukları çalınca, sular saatlerce boşa aktı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *