ANASAYFA arrow right Güncel

vivo, Dünya Kupası Katar 2022™’nin Resmi Sponsoru Oldu

YAYINLAMA: 27 Eylül 2022 / 15.34
GÜNCELLEME: 27 Eylül 2022 / 15.34
FIFA Dünya Kupası Katar 2022™’nin tek resmi akıllı telefon sponsoru vivo, sektör lideri akıllı telefon teknolojisi ile FIFA’nın Katar’da tüm insanlar için açık ve kapsayıcı bir etkinliğe ev sahipliği yapmasına yardımcı olacak, dünyanın dört bir yanındaki futbol tutkunlarını birbirine bağlayacak ve şampiyona boyunca her heyecan verici anın kutlanmasını sağlayacak.

Dünyanın lider teknoloji şirketlerinden vivo, Katar’da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu ve akıllı telefon sektöründeki tek resmi sponsoru olduğunu duyurdu. Duyuru kapsamında vivo ayrıca, FIFA’nın (Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği) 118 yıllık tarihindeki ilk resmi katlanabilir akıllı telefon olan yeni vivo X Fold+ modelini Çin pazarında duyurdu. Şirket, sektör lideri katlanabilir ekran teknolojisine ve verimli ofis uygulamaları paketine sahip olan vivo X Fold+ modeli ile 5 milyar kişilik global bir izleyici kitlesini çekmesi beklenen FIFA Dünya Kupası Katar 2022™’nin hazırlıklarının en ileri teknolojilerle tamamlanmasına ve organizasyonun başarıyla gerçekleştirilmesine destek olacak. 

Bu yıl Katar’da düzenlenecek olan turnuva, 2017’de FIFA ile altı yıllık sponsorluk sözleşmesi imzalayan vivo’nun sponsorluğunu üstlendiği ikinci dünya kupası olacak. vivo o tarihten bu yana FIFA Dünya Kupası Rusya 2018™’in yanı sıra FIFA Konfederasyonlar Kupası 2017™, FIFA Arap Kupası Katar 2021™ ve UEFA EURO 2020™ şampiyonalarının da sponsorluğunu üstlendi. 

Küreselleşme yolculuğuna 2014 yılında başlayan vivo, bugün dünya genelinde 60’ın üzerinde ülke ve bölgede faaliyetlerini sürdürüyor. Tüketici eğilimlerine daima bağlı kalan vivo, yenilikçi teknolojilerden yararlanarak dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara mükemmel akıllı telefonlar ve farklı ürünler sunmayı hedefliyor. Küresel ölçekte kurduğu bağlantılarla kullanıcılara teknolojik inovasyonla yaratılan konforlu ve mükemmel deneyimler sunmasıyla da tanınan vivo’nun bugün dünya çapında 400 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunuyor. 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *