ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Vicdansız sürücünün çarparak kaçtığı kişi, Nizip yolunda öldü

Vicdansız sürücünün çarparak kaçtığı kişi, Nizip yolunda öldü
YAYINLAMA: 18 Mart 2021 / 13.19
GÜNCELLEME: 18 Mart 2021 / 13.19
Trafik kazalarında iki kişi öldü, yedi kişi yaralandı

Dün ve önceki gün şehrimizde dokuz trafik kazası meydana geldi. Kazalar sonunda yedi kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı, iki kişi hayatını kaybetti. Nizip yolunda kimliği bilinmeyen vicdansız bir sürücü çarptığı kişiyi yol kenarında bırakarak kaçması sonunda ölümüne neden oldu.

Dün saat 11.30 sıralarında Nizip yolu, Sanko İplik Fabrikası yakınında, yol kenarında bir ceset bulundu. Ceset üzerinde yapılan otopsi sonunda bir aracın çarpması sonunda öldüğü, kişinin kimliğinin ise Nizip ilçesinden Ahmet Arslan olduğu tespit edildi.

Önceki gün saat 20.30 sıralarında Nizipli Mehmet Demir yönetimindeki 27 EN 993 plakalı minibüs Karagöz caddesinde on yaşlarındaki İsmail Çelik'e çarparak ağır şekilde yaraladı. Hastaneye kaldırılan Çelik öldü. Sanık sürücü Mehmet Demir firar etti.

Ayrıca Ökkeş Kaplan, Recep Eryiğit, Gülbeyaz Gülmez, Yıldırım Par, Bülent Türbeci ve polis memuru Ali Sevimli ilimizdeki çeşitli bölgelerde meydana gelen trafik kazalarında yaralandılar. Trafik kazalarına el koyan görevliler sanık sürücüler hakkında yasal işlem yaptı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazalarla ilgili inceleme ve araştırmalara devam ediliyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *