ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Vergi oranları düşürülmeli ve tabana yayılmalı

Vergi oranları düşürülmeli ve tabana yayılmalı
YAYINLAMA: 04 Ağustos 2021 / 13.13
GÜNCELLEME: 04 Ağustos 2021 / 13.13
Üretimin desteklenmesi gerektiğini söyleyen işadamları, yeni hükümetten öncelikli olarak güven ve istikrar beklediklerini açıkladı.

Tek partinin iktidara gelmesinin uzun yıllar sıkıntılı dönem geçiren ülkemiz için bir şans olduğunu belirten GTO Meclis Üyesi Yasin Yıldırım, bunca krizden sonra üretimin önü açılarak desteklenmesi ve istihdam yaratılması gerektiğini ifade etti.

Piyasanın açılması için vergi oranlarının kesinlikle düşürülerek verginin tabana yayılması gerektiğini vurgulayan Yasin Yıldırım, “Yeni kurulacak iktidar, güven ve istikrarı sağlayarak ülkenin önünü rahatlıkla açma imkanına sahip. Zaten şu an bile piyasalarda bir rahatlama var. Bunun uygulamaya geçildikten sonra daha etkin şekilde devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.

Sağlam ve istikrarlı bir politika izlenirse ülkenin çözümlenmeyecek sorunu yok. Yeter ki kararlı olunsun yeter ki güven verilsin. Kimse devlette kredi falan istemiyor. Tek isteğimiz güven ve istikrar” dedi. Hükümetin şeffaf bir politika ile sorunlarını üzerine gitmesi gerektiğini, gerginlik yaratmadan yoluna devam etmesini istediklerini açıklayan Yasin Yıldırım, hükümetin gerekirse icraatlarını 3’er veya 6’şar aylık dönemler halinde kamuoyuna açıklayarak bilgilendirmelerinin de faydalı olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *