ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Vergi mükelleflerine kolaylık sağlamak için 2000 vergi beyanname rehberi geldi

Vergi mükelleflerine kolaylık sağlamak için 2000 vergi beyanname rehberi geldi
YAYINLAMA: 06 Kasım 2020 / 18.25
GÜNCELLEME: 06 Kasım 2020 / 18.25
Vergi beyannamelerinin doldurulmasında yardımcı olmak için Bakanlık, iki yetkili elemanı şehrimize gönderdi

Vergi mükellefleri dünden itibaren beyannamelerini vermeye başladı. Geçen yılların aksine bu yıl ilk gün çok sayıda vergi mükellefi beyanname verdi. Her meslek grubunun vereceği beyannamelerde yanlışlıklar yapılmaması için şehrimize 2000 beyanname rehberi gönderildi. Mükellefler beyannamelerinin hatalı olup olmadığını rehbere bakmak suretiyle kontrol ederek düzeltmeler yapacak.

Maliye Bakanlığı tarafından Bakanlık gelirle başkontrotörlerinden Hasan Güzel ile gelirler Kontrolü İzzet Kırca şehrimize görevli olarak gönderildi. Hasan Güzel Şahinbey Vergi Dairesi Müdürlüğünde, İzzet Kırca da Gazikent Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde devamlı bulunarak vergi mükelleflerinin sorularını cevaplandıracak, sorunlarını çözümlemeye çalışacak. Bakanlıktan gönderilen her iki yetkili de bir ay süreyle şehrimizde görev yapacak.

Bu yıl vergi mükelleflerine kolaylıklar sağlamak ve yanlış beyanname vermelerini önlemek amacıyla bütün önlemler alındı. Böylece vergi dairelerinde görev yapan memurların rahatlıkla çalışması, vatandaşın tekrar tekrar gidip gelmesi önlenecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *