ANASAYFA arrow right Güncel

Veresiye defteri yardımlaşma ve dayanışma çağrısında bulundu

Veresiye defteri yardımlaşma ve dayanışma çağrısında bulundu
YAYINLAMA: 27 Nisan 2020 / 21.34
GÜNCELLEME: 27 Nisan 2020 / 21.34

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk, Koranavirüs (Covid-19) pandemesinden dolayı hem maddi hem de manevi olarak zarar gören vatandaşlarımızın yaralarının bir an evvel sarılması amacıyla, iş dünyasına Ramazan Ayı’nda Zimem (Veresiye) Defteri uygulamasıyla yardımlaşma ve dayanışma çağrısında bulundu.

Çelenk açıklamasında şunları kaydetti:

İlk olarak Çin’in Wuhan eyaletinde görülen ve kısa zaman sonra başta Avrupa ve Amerika olmak üzere, bütün dünyayı etkisi altına alan Koranavirüs (Covid-19) salgını ülkemizi derinden sarsmaya devam ediyor. Devletimiz ve milletimiz, bu sıkıntılı süreci en az hasarla atlatabilmek ve oluşan yaraları bir an evvel sarabilmek amacıyla tarihte eşine az rastlanır şekilde, büyük bir dayanışma ve fedakarlık örneği sergiliyor.

Ülkesine aşık ve tek derdi milletinin istikbali olan iş adamları olarak bizler, bir yandan üretimin aksamaması ve salgının geniş çaplı bir ekonomik krize yol açmaması adına gayret gösterirken, bir yandan da düzenlediğimiz yardım kampanyaları ve farkındalık çalışmalarıyla devletimize ve milletimize olan desteğimizi her alanda sürdürmeye devam ediyoruz.

Kendisini bizlere Rahman ve Rahim isimleriyle tanıtan, her zorlukta bir kolaylık ihsan ederek yardımlarımıza koşan ve yeryüzünü bu isimlerin tecellisiyle rahmet esintileriyle dolduran Yüce Rabbimiz, hamd olsun ki bizleri bir kez daha On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ı Şerif’e ulaştırdı.

Koranavirüs, maalesef tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ciddi ekonomik sarsıntılara yol açtı. Bu süreçte maddi sıkıntılar yaşayan vatandaşımızın derdine ortak olma, derdini paylaşma zamanıdır.

MÜSİAD Ailesinin her bir ferdini, iş insanlarımızı, dostlarımızı, kardeşinin derdiyle dertlenmeyi görev bilen herkesi, Zimem (Veresiye) Defteri uygulamasına katkı sunmaya davet ediyoruz. Gelin el ele verelim, kardeşlerimizin dertlerine derman olalım, imkânsızlıktan dolayı tek bir kardeşimizin gözünde yaş belirmesin.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *