ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Veliler her an bir çocuğun kazaya gitmesinden korkuyor

Veliler her an bir çocuğun kazaya gitmesinden korkuyor
YAYINLAMA: 27 Ekim 2022 / 18.06
GÜNCELLEME: 27 Ekim 2022 / 18.06
Adem Yavuz Ortaokulu, Dayı Ahmet Ağa İlkokulu ile Zübeyde Hanım Anaokulunun ortasında kalan boş alan otopark haline geldi.

Bu üç okula giden çocukların velileri her an bir kaza olacağından söz ederek, çocukların ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını bildiriyorlar.

Okulların açılmasıyla Adem Yavuz Ortaokuluna, Zübeyde Hanım Anaokuluna ve Dayı Ahmet Ağa İlkokuluna gidip gelen çocuklar tehlikeyle karşı karşıya. Bu üç okulun arasında kalan boş alana piyasa taksileri, özel taksiler park ederek hem yolu hem de alanı sıkıştırıyorlar. Otoların arasından geçen çocukların ezilerek ölmesinden korkuluyor. İlgililerin bu boşluğa otolarını park etmemesi isteniyor. Herhangi bir kazanın meydana gelmesinden sonra velilerin reaksiyonunun da çok şiddetli olacağı ifade ediliyor.

Bazı vatandaşlarda gazetemize ilettikleri olayla ilgili bilgide, burada otosu bulunanların ve şoförlerin karşısındaki boşluklara idrarlarını yaptıklarını, pis idrar kokusu yanında çirkin görünüşü çocukların merakla izlediklerinden söz ediyorlar.

Yasal olarak da sokak ve alanların taksiler tarafından işgal edilmesi kesin olarak yasaktır. Bunun yanında üç okulda eğitim gören çocukların hem hayatlarının tehlikede olması hem de alanın idrarlarla kirletilmesinin önlenmesi için ilgililerin derhal harekete geçmesi ve sonuca ulaşması bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *