ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Vatandaş cezalandırılır mı?

Vatandaş cezalandırılır mı?
YAYINLAMA: 09 Mart 2021 / 13.15
GÜNCELLEME: 09 Mart 2021 / 13.15
Elektrik ve su parasını bankalara yatıran vatandaşların isimlerini Belediye işletmelerine geç bildirilmesi aboneleri tedirgin ediyor. Parasını yatıran vatandaşın haksız yere incitilmemesi için işletmeler memurları daha sabırlı ve dikkatli davranmalı.

Vatandaşlar tarafından gazetemize iletilen şikayetlerden öğrenildiğine göre belediyeye elektrik ve su parasını yatıran abonelerin de abonelikleri iptal edilme ye çalışılıyor. Bu yüzden abone ile memurlar arasın da sık sık tartışmalar çıkıyor.

Bilindiği gibi belediyenin su ve elektrik alacağını aboneler bankalara kolayca yatırıyor. Beklemeden yatırılan elektrik ve su parası da vatandaşları son derece memnun ediyor. Son aylarda bankalardan bazıları yaptıkları tahsilatı işletme müdürlüğüne geç bildiriyor veya hiç bildirmiyor. Bu yüzden de abone parasını bankaya yatırdığı halde, ücreti yatırmamış gibi görünüyor. Bunun üzerine de belediyedeki görevli memurlar abonenin elektrik ve suyunu kesmeye çalışıyor. Çoğunlukla aile reisleri evde bulunmadığından, yatırılan elektrik ve su makbuzu derhal gösterilmediğinden münakaşalar çıkıyor. Sorun daha sonra çözümleniyor ama vatandaş da tedirgin ve kırgın oluyor.

Konunun üzerine eğilerek kısa sürede çözümlenmesi ve basit olayların sorun haline getirilmemesi isteniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *