ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Valiliğin web sitesi yeniden düzenleniyor

Valiliğin web sitesi yeniden düzenleniyor
YAYINLAMA: 07 Temmuz 2022 / 15.28
GÜNCELLEME: 07 Temmuz 2022 / 15.28
Vali Lütfullah Bilgin’in talimatı üzerine Valilik web sitesini yeniden yapılandırma çalışmasına başlandı. Web sitesine hazırlama Komitesi Başkanlığı turizm müdürü Mehmet Doğan getirildi.

Vali Bilgin, eksikliğini ve yetersizliğini hissettiği valilik web sitesinde yeniden yapılandırma için düğmeye bastı. Web sitesinde tüm resmi ve sivil kurum ve kuruluşları içeren bilgilerin yer alması amaçlanıyor. Uzun zamandan beri eksikliği hissedilen soruna Bilgin’in el atması sevinçle karşılandı.

Sitenin zenginleştirilmesi için daire müdürlerine birer resmi yazı yazılarak kurumlarla ilgili bilgi, fotoğraf ve cd istenildi. Valilik tarafından kurum ve kuruluşlara gönderilen resmi yazıda, web sayfasında yer almak üzere kurumla ilgili bilgi ve fotoğrafların cd veya disket halinde 14 Mart tarihine kadar il turizm müdürlüğüne teslim edilmesi istendi.

Geniş kapsamlı site amaçlanıyor

Web sitesinde olması planlanan bilgiler özetle şöyle: Gaziantep valisinin resmi, vali yardımcıları, Kaymakamlar, daire müdürleri, Cumhuriyet öncesi ve sonrası Gaziantep’te görev yapan valilikler, eski ve yeni milletvekilleri, ilçe, köy, mezra sayısı, belediyeler ve bunların yöneticileri, Kentin tarihi ve coğrafi durumu, sosyal altyapı nüfus, eğitim, sağlık, spor ve çevre, Temel altyapı, ulaşım, haberleşme enerji, köy yolları, ekonomi ve ticaret, il istatistikleri, kültür ve turizm, sivil toplum,  kamu yatırımları, Vatandaş rehberi, hava durumu, yol durumu, telefon rehberi, basın duyuruları, ihale panosu, nöbetçi eczaneler, site haritası, arama ve İngilizce versiyonu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *