ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Vali Koçak: Memlekete hizmet etmek şereflerin en büyüğüdür

Vali Koçak: Memlekete hizmet etmek şereflerin en büyüğüdür
YAYINLAMA: 19 Kasım 2021 / 16.15
GÜNCELLEME: 19 Kasım 2021 / 16.15
105 makineyle köy yollarında aralıksız çalışmalar yapılıyor

1980 çalışma dönemi dün saat 10:00’da yapılan törenle başladı. Törene Vali Fikret koçak, Sıkıyönetim komutan yardımcısı tuğgeneral Necati İkizoğlu, Ercan, belediye başkan vekili daire müdürleri ve personeller katıldı.

Törenlere istiklal marşı ile başlandı. Daha sonra müdür vekili Metin Gün çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Vali Fikret Koçak yaptığı özlü konuşmada memlekete hizmet etmek istediklerini belirterek, “Geçen yıl çeşitli sebeplerle istenilen hedeflere ulaşamadık. Bu yıl belirlediğimiz hedefleri mutlaka üstüne çıkacağız. Ayrı bir şevk ve heyecanla çalışmalara başlıyoruz. Makine parkımızı aldığımız yeni makina ve kamyonlarla takviye ettik” dedi.

Müdür Vekili Metin Gün ise konuşmasında, bu yıl yapılacak olan hizmetleri açıklayarak şu konulara değindi: “Bu yıl yapacağımız çalışmaların açılmasından dolayı mutluyuz. Köye ve köylüye hizmeti kendisine meşale eden teşkilatım bugüne kadar fedakar Türk köylüsüne hizmetler yapmıştır. Bu çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. Bu hizmetleri 247 personel ile yürütüyoruz.”

Gün, “Gidemediğin yer senin değildir diyen atalarımızın parolasına uyarak, gitmediğimiz yer bırakmadık. Ulaşamadığımız köy yolu kalmamıştır” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *