ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Vali Koçak: “Gaziantepliler Kan Merkezi fazilet abidesinin yanında, ASKALSAN abidesini de Kurtuluş Bayramı gününde dikeceklerdir”

Vali Koçak: “Gaziantepliler Kan Merkezi fazilet abidesinin yanında, ASKALSAN abidesini de Kurtuluş Bayramı gününde dikeceklerdir”
YAYINLAMA: 27 Temmuz 2020 / 18.14
GÜNCELLEME: 27 Temmuz 2020 / 18.14

Vali Fikret Koçak kendisiyle görüşen arkadaşımıza 100. Yıl Atatürk Kan Merkezi, ilin sağlık sorunları ve ordumuza armağan edeceğimiz ASKALSAN Askeri kalıp fabrikası) konularında bilgi verdi.

Ulu Önder Atatürk'ün doğumunun 100. yılı çalışmalarında Gazianteplilerin yükselttikleri fazilet abidesi olan Atatürk Kan Merkezi yanında, ikinci bir fazilet abidesi olacak ASKALSAN'ın 25 Aralık’ta resmen kurulacağım ifade ile şunları söyledi:

“Ulu Önder Atatürk’ün doğumunun 100. yılında Atatürk Kan Merkezi fazilet anıtının yükseltilmesi çok anlamlıdır. Bunun yanı sıra sayın Kara Kuvvetleri Komu tanımız ve Milli Güvenlik Konseyi üyemiz Orgeneral Nurettin Ersin'in de teşrifleriyle 25 Aralık Kurtuluş Bayramı gününde ASKALSAN'ı resmen kuracağız. Bu da Gazianteplilerin ordumuza şükran borcu olarak bir armağanı olacaktır.”

Bu yıl ilimizde bir tek kolera vakasına rastlanmadı. Bu devamlı çalışmalarımız sonucudur. Yıl boyunca aralıksız olarak 4326 kullanılan kuyu suyu, 527 kullanılan kaynak ve 630’u sarnıcı klorlandı.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *