ANASAYFA arrow right Güncel

Vali Gül, İslahiye’de denetim yaptı

Vali Gül, İslahiye’de denetim yaptı
YAYINLAMA: 06 Ağustos 2020 / 20.55
GÜNCELLEME: 06 Ağustos 2020 / 21.19
Denetimlere Vali ve Emniyet Müdürü de katıldı

Vali Davul Gül, İslahiye’de maske kullanımı ve alınması gereken tedbirler hakkında bilgi vererek denetimlerde bulundu, maske dağıttı.

Korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlenen “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı ile başlatılan denetimler Gaziantep'te yapıldı. Kentte denetimler kapsamında İslahiye’de incelemelerde bulunan Vali Davut Gül'e İslahiye Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan da eşlik etti. Vali Gül, denetimlerde, çarşı esnafını gezerek maskenin doğru kullanımı hakkında uyarılarda bulundu, vatandaşlara ve esnafa maske dağıttı.

Ziyaret edilen esnaflar da bu durumdan memnun olduklarını ve bir çok kişinin maske kullanmadığını belirterek Vali Gül'e, “Sizin gezmeniz iyi oldu. Belki vatandaşlar maskesini takarlar” diye konuştu.

Vali Davut Gül, yaptığı denetim sonrası Nurdağı ilçesine hareket etti.

Emniyet Müdürü Zeybek, denetimlere katıldı

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, “Sağlık için Hepimiz için” sloganıyla başlatılan korona virüs yayılımını engellemek amacıyla yapılan denetimleri yerinde inceledi.

Korona virüs salgınının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek, sosyal mesafeyi muhafaza etmek ve insanlar arası kişisel teması azaltmak amacıyla “Sağlık için Hepimiz için” sloganıyla başlatılan denetimler sürüyor. İl Emniyet Müdür Zeybek ve Şehitkamil Kaymakamı Kalaylı kentte bulunan işyerleri, marketler, semt pazarları, toplu taşıma araçları, ticari taksiler, kafeterya ve lokanta gibi yaşam alanları ile cadde ve sokaklarda alınan tedbirleri yerinde incelendi.

Emniyet Müdür Zeybek, denetimlerde vatandaşlara herhangi bir sağlık problemi ve cezai müeyyide ile karşılaşılmaması için bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *