ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Vali Fikret Koçak: Yatırımlar aksatılmadan gerçekleşecek

Vali Fikret Koçak: Yatırımlar aksatılmadan gerçekleşecek
YAYINLAMA: 07 Temmuz 2022 / 15.24
GÜNCELLEME: 07 Temmuz 2022 / 15.25
İlimize bu yıl 7 milyar liralık yatırım yapılacak. Bakanlığın emirleri doğrultusunda önceki gün saat 3'te vilayette Vali Fikret Koçak başkanlığında bir toplantı yapıldı. Toplantıya belediye başkanı Ertuğ ve yatırımcı dairelerin müdür ve başkanları katıldı.

Toplantıyı açılış konuşması yapan Vali Fikret koçak: 1983 yatırım yılında gerçekleşmesi gereken yatırımların bir peki dahi aksatılmayacaktır. Her türlü hazırlıkları tamamlayarak en geç 1 Nisan'da çalışmalara başlanmış olacaktır. Yatırımlardaki gecikmeler olursa bana anında bildirilecektir. Tedbirini derhal olarak aksatmadan işin yürümesi sağlanacaktır. Yatırımların gerçekleşmesini geciktirecek olanlara acımayacağım. Sayın Başbakanımızın emirleri de bu doğrultudadır. Hepinize şimdiden başarılar dilerim.

Toplantıdan sonra konu ile ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz Vali Fikret koçak, 1983 yılı içinde Gaziantep'e 7 milyar liralık yatırım yapacağını ve tümünün bu yıl bitirileceğini bildirdi.

Yatırımların eksiksiz gerçekleşmesi ve bir an önce hizmete sokulması için başkanın konu üzerinde hassasiyeti ile durduğu ve takip ettiği ifade edildi.

Önümüzdeki günlerde Gaziantep'te yapılacak olan yatırımlar ile ilgili olarak geniş bir açıklama yapılılması ve bilgi verilmesi bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *