ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Vakıfbank’tan düşük faizli kredi müjdesi

Vakıfbank’tan düşük faizli kredi müjdesi
YAYINLAMA: 23 Kasım 2022 / 20.24
GÜNCELLEME: 23 Kasım 2022 / 20.24
Vakıfbank’ın 60 ay vadeli ev ve araba kredileri, daha sonra da 60 ay vadeli KOBİ kredileri verileceği belirtilirken, bunların faizlerinin askeri düzeyde tutulacağına dikkat çekildi.

Vakıfbank yönetim kurulu başkanı Ahmet Kaçar, Gaziantep Sanayi ve ticaret odasını ziyaretinde Gazianteplilere düşük faizli kredi müjdesi verdi.

Sisteme ve ekonomiye güveni kendimiz oluşturacağız

“Kimse gelip bizim ekonomimizi düzeltmeyecek. Ekonomimize, sistemimize, güveni kendimiz oluşturacağız” diyen Kaçak, “Uzun vadeli kredi konusunda başlangıcı yaptık. Burada 60 ay vadeli konut kredileri, otomobil kredileri sözü veriyorum. 60 ay vadeli KOBİ kredisi çalışmalarımız da devam ediyor. Onu da çok yakın bir zamanda açıklayacağız. Bugün burada bulunmamızın sebeplerinden en önemlisi de bu. Kimse gelip bizim ekonomimizi düzeltmeyecek. Kimse gelip vadelerimizi uzatmayacak. Kimse gelip bize güven vermeyecek. Bu güveni ve vade uzatmalarını biz kendimiz sağlayacağız. Ekonomimizde, sistemimizde güveni kendimiz oluşturacağız. Ekonominin açılması ancak bu sayede mümkün olacak. Onun için de vakıflar bankası olarak elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz” şeklinde açıklama yaptı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *