ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Vakıfbank heyeti, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e geliyor

Vakıfbank heyeti, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e geliyor
YAYINLAMA: 20 Kasım 2022 / 16.56
GÜNCELLEME: 20 Kasım 2022 / 16.56
Vakıfbank Genel müdürü Ahmet Kacak ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan Vakıfbank heyeti, reel sektöre destek ziyaretleri kapsamında, çeşitli temaslarda bulunmak üzere 19 Eylül’de Gaziantep’e gelecek.

Vakıfbank dan yapılan açıklamaya göre banka, etkin ve dinamik bankacılık ilkesinden hareketle, reel sektörün sorunlarını yerinde tespit etmek ve bu sorunlara yönelik anında çözüm sunmak amacıyla her ay iki yönetim kurulu toplantısını, Sanayi ve ticaret yönünden gelişmiş iki ilde gerçekleştiriyor. 

Açıklamaya göre, yaşanan krizlerin derinden etkilediği reel sektörün, içinde bulunduğu olumsuz koşulların telafi edilmesi ve banka kaynaklarını daha geniş kitlelere sunmak amacıyla başlatılan yurt gezilerinde, Konya, Kayseri ve Denizli’den sonraki durak Gaziantep olacak.

Gaziantep’te bir dizi ziyaretlerde bulunacak Vakıfbank heyeti, Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin ve Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Celal Doğan ile görüşecek.

Heyet ayrıca, Gaziantep Sanayi Odası başkanı Nejat Koçer ve Gaziantep Ticaret Odası başkanı Mehmet Aslan ile görüşmelerde bulunacak. Görüşmeler sonrası Vakıfbank Genel müdürü Ahmet Kacak, Gaziantep iş çevrelerine yönelik brifing sunacak ve ardından kokteyl verecek. Gaziantep sanayici ve işadamları ile de görüşmelerde bulunacak heyet, firmaların kredi taleplerini Gaziantep’te gerçekleştirecekleri yönetim kurulu toplantısında değerlendirecekler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *