ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Vakıf hizmetlerinin halka tanıtılamadığı ileri sürüldü

Vakıf hizmetlerinin halka tanıtılamadığı ileri sürüldü
YAYINLAMA: 27 Ağustos 2021 / 13.26
GÜNCELLEME: 27 Ağustos 2021 / 13.26
Gaziantep Kolej Vakfı mütevelli heyeti toplantısı yapıldı

10 seneden beri Gaziantep’e değerli çocuklar yetiştiren Kolej Vakfı ile mezunlarının daha yakından ilgilenmeleri için çalışmalar yapılacak. 10 seneden beri Gaziantep’e değerli evlatlar yetiştiren “Gaziantep Kolej Vakfı” mütevelli heyeti salı günü saat 17.00’de yıllık adi toplantısını yaptı. Toplantıya tabii üye Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Necati İkizoğlu da katıldı.

Çalışma raporu okunup yıllık bütçe görüşüldükten sonra bir üye: “Kolej Vakfı’nın çalışmalarının çok müspet olduğunu, Gaziantep’e ve bölgeye yararlı hizmetler yaptığını, ancak çalışmaların halka tam yansımadığını, belirtti. Şimdiye kadar birçok güzide genç yetiştiren Kolej Vakfı’nın maddi sıkıntı çekildiği bu sıkıntının baş nedeninin de vakıf hizmetlerinin halka yeteri kadar anlatılmadığı ve tanıtılamadığını” ileri sürdü.

Kolej Vakfı kurulunun çok verimli çalıştığını da anlatan üyeler ilkokul binasının üstüne bir kat daha çıkılmasını temenni ettiler. Bu arada maddi imkansızlıkların ileri sürülmesi üzerine Tuğgeneral Necati İkizoğlu, Kolej İlkokulunun üstüne bir kat çıkıldığı takdirde boya ve tamirat işlerinde yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Tuğgeneral İkizoğlu’nun bu sözleri mütevelli heyet üyelerini pak memnun etti, şevklerini artırdı.

Kolej Vakfı Kadınlar kolu çalışmalarının da geçen seneki bütçeye bir milyon liraya yakın para sağladığı öğrenildi. Kadınlar kolu Başkanı Nüket Ersoy ve üyelerine kongrenin yazılı teşekkür etmesi kararlaştırıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *