ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Uyuşturucu tacirleri yanlış müşteri seçti

Uyuşturucu tacirleri yanlış müşteri seçti
YAYINLAMA: 14 Temmuz 2022 / 14.55
GÜNCELLEME: 14 Temmuz 2022 / 14.55
Jandarmaya uyuşturucu satmak isteyen biri Suriye uyruklu iki kişi yakalandı. Şahıslarla birlikte 27 kilo uyuşturucu ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu sattığı belirlenen A.A ve Suriye uyruklu C.F. ile irtibat kurdu. Jandarma, 13 Kasım çarşamba günü alıcı kılığına girerek saat 19.00 sıralarında Oğuzeli-Gaziantep yolunda şahıslar ile buluştu. Uyuşturucu satıcıları alıcı kılığındaki jandarmaya yurt dışından getirdikleri 27 kilo Lübnan menşeli plaka esrarı satmak isterken yakalandı.

Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle ortak düzenlenen operasyonda Suriye uyruklu C.F. üzerinde arama sonucu bir tabanca ele geçirildi. Ayrıca olayda kullanılan 27 NT 296 plakalı araca da el konuldu. Suriye uyruklu C.F. ile A.A. isimli uyuşturucu tacirleri haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte Oğuzeli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Yapılan ilk sorgulamalarında tutuklanarak Oğuzeli Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *