ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Uyuşturucu madde konusunda konferans verilecek

Uyuşturucu madde konusunda konferans verilecek
YAYINLAMA: 07 Eylül 2021 / 14.06
GÜNCELLEME: 07 Eylül 2021 / 14.06
Uyuşturucu madde trafiği ve uyuşturucu maddelerin insan sağlığı üzerinde yaptığı tahribat konusunda bugün saat 14.00’te belediye tiyatro salonunda konferanslar verilecek.

Uyuşturucu madde kaçakçılarıyla yapılan mücadeleyi İI Jandarma Alay Komutanlığı istihbarat ve harekat müdürü binbaşı Burhan Erdem, uyuşturucu maddelerin insan sağlığı üzerinde yaptığı tahribatı da halk sağlığı laboratuvarı şefi Mehmet Kocabaş anlatacak.

Konferansta ele alınacak konular ana hatlarıyla şunlar:

  1. Narkotiğin ve uyuşturucu maddelerin tanıtımı, 2. Narkotik maddelerin sınırlandırılması, 3. uyuşturucu madde çeşitleri, elde edilişleri, özellikleri ve kullananları, 4. Türkiye’de uyuşturucu madde trafiği, 5. Aile ve okullarda uyuşturucu maddeler konusunda bilinmesi gereken hususlar ve alınacak tedbirler, 6. Uyuşturucu maddeleri kullananların görünümleri, 7. Uyuşturucu maddeleri kötüye kullananlar ve cemiyete zararları.

Konferansa dileyen her vatandaş katılabilecek. Şehrimizde ilk defa verilen uyuşturucu maddeler konusundaki konferansın büyük bir ilgi toplaması bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *