ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Uyuşturucu bağımlısı çocuk sayısı artıyor

Uyuşturucu bağımlısı çocuk sayısı artıyor
YAYINLAMA: 21 Haziran 2021 / 16.50
GÜNCELLEME: 21 Haziran 2021 / 16.50
Sayıları sürekli artan uçucu madde bağımlısı çocukların tehlike oluşturduğunu belirten muhtarlar, bu konudan şikayetçi olduklarını açıkladı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından belirli aralıklarla düzenlenen Huzur toplantısına dün Nil Otel’de devam edildi. Toplantıya, Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Deniz, Trafik Denetleme Şube Müdürü Mesut Türkkan, Asayiş Müdür Yardımcısı Ahmet Alp, Emniyet Amiri Erkan Demircan ve Şahinbey Polis Merkez Amiri Enver Dat ile Şahinbey’deki 20 mahalle muhtarı katıldı.

Emniyet Müdürü Yardımcısı Deniz, yaptığı konuşmada ilgili kurumların görevinin vatandaşların sorunlarını bizzat yerinde dinleyip çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Halkın fikirlerinin de alınmasının önemli olduğunu vurgulayan Deniz, sorunların ortak noktasının bulunup çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Deniz, “Biz buraya savunma yapmaya değil, vatandaşın gözünde emniyet teşkilatı olarak nasılız. Yaptığımız şeyler olumlu karşılanıyor mu, eksikliklerimiz var mı onları öğrenmeye geldik” diyerek muhtarlardan sorunlarını ifade etmelerini istedi.

Toplantıya katılan muhtarlar da özellikle okul giriş-çıkışlarında eğitim kurumlarının başta olmak üzere dinlenme yerleri olarak bilinen parkların çevresinin sürekli olarak kontrol altında tutulmasına işaret ederek, “Özellikle balyciler insanların uykusunu kaçırıyor. Yasaların daha adil ve caydırıcı olması gerekiyor. Bakınız son zamanlarda insanların önü kesiliyor, canlan tehlikede, bıçaklamalar bitmek bilmiyor, parklar uçucu madde bağımlısı insanlar dolu. Göçten dolayı suç oranı yükseldi. Kenar semtlerde asayiş ekiplerinin çoğalmasını istiyoruz. Düğünlerde çalınan çalgıların belirli saatleri aşmamasını istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *