ANASAYFA arrow right Ekonomi

Üyeler ve birinci derece yakınları, sağlıktan indirimli faydalanacak

Üyeler ve birinci derece yakınları, sağlıktan indirimli faydalanacak
YAYINLAMA: 02 Haziran 2020 / 21.28
GÜNCELLEME: 03 Haziran 2020 / 17.14
Türk İş Gaziantep İl Temsilciliği ile Gaziantep Özel Deva Hastanesi arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol gereği Türk İş’e bağlı sendika üyeleri ve birinci derece yakınları Deva Hastanesi’nde ki sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanacaklar.

Türk İş Gaziantep İl Temsilciliği, Türk İş’e bağlı sendika üyelerinin ve birinci derece yakınlarının daha iyi bir sağlık hizmeti alabilmeleri için Gaziantep Özel Deva Hastanesi ile indirim anlaşması imzaladı. Bu anlaşma gereği sendika üyeleri ve birinci derece yakınları sağlık hizmetinden indirimli faydalanacaklar.

Bu indirimler zor şartlar altında yaşamlarını idame ettiren insanlar için çok önemli

Türk İş Gaziantep İl Temsilcisi Mehmet Akif Sarıca, yaptığı açıklamada, “Her zaman çalışanların sağlığı, huzuru, mutluluğu ve sağlıklı çalışma ortamı sağlığa bağlı. Bu mutlulukların devamı için Özel Deva Hastanesi ile önemli bir protokol imzalayarak üyelerimiz sağlıktan indirimli yararlanacaklar. Bu indirimler zor şartlar altında yaşamlarını idame ettiren insanlar için çok önemli” dedi.

Amacımız en kaliteli sağlık hizmetini en iyi şartlarda sunmak

Özel Deva Hastanesi Uzman Doktor Gürkan Alagöz, “Türk İş Konfederasyonu Gaziantep İl Temsilciliği ile Özel Deva Hastanesi olarak, bölgemizde konfederasyonumuza bağlı üyelere ayaktan ve yatan başvuruların yanı sıra 24 saat acil servis hizmeti sunmak üzere protokol imzaladık. Amacımız en kaliteli sağlık hizmetini en iyi şartlarda sunmak” şeklinde açıklama yaptı. Hüseyin Karataş

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *