ANASAYFA arrow right Yaşam

Üretim yok, ekonomi çöktü, eğitim çöktü, Türkiye kaosun içerisinde

Üretim yok, ekonomi çöktü, eğitim çöktü, Türkiye kaosun içerisinde
YAYINLAMA: 22 Kasım 2020 / 19.37
GÜNCELLEME: 22 Kasım 2020 / 19.54
Türkiye’nin Mayıs ya da Haziran ayında erken seçime gideceğini savunan Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali Karnap, “Mülteci projesi, tamamen Türkiye’nin genleriyle oynama, örf ve adetlerini yıkma projesidir. 10-20 yıl sonrasının planı yapılıyor” dedi

“Cezalarla ve vergilerle ayakta durmaya çalışan bir devlet haline geldik” ifadelerini kullanan Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Karnap, “Halkın, garibanın, tüyü bitmemiş yetimin paralarını kendi paralarıymış gibi harcıyorlar. COVİD, dünya çapında tamamen bilinçli birlik ve beraberliği yıkmak için üretildi. Bu yüzden de üretim yok, ekonomi çöktü, eğitim sistemimiz çöktü, ordumuz çöktü ve Türkiye şu anda kaosun içerisinde. Parti olarak, elimizde tarım, üretim hatta köy endüstrilerini yenileme hedefimiz var. Üretimin olmadığı bir ülke çökmeye mahkumdur” şeklinde konuştu.  

Mülteci projesi, Türkiye’nin genleriyle oynama örf, adetlerini yıkma projesidir

Karnap, “Yeni dünya düzenine göre insanlar, sevgi, örf, adet, gelenek ve görenekleri yok etmek için uğraşıyorlar. İnsana insan gözüyle bakıyorum. Suriye meselesinin arkasında asimile çalışması var. Bakıldığından mülteciler gerçek mülteci değil. Mülteci projesi tamamen Türkiye’nin genleriyle oynama, örf ve adetlerini yıkma projesidir. 10-20 yıl sonrasının planı yapılıyor. Mültecilere karşı değilim, bu projeye karşıyım” açıklamasını yaptı.  

Devlet Başkanı ve altında da 6 parti gibi bir sistem oluşacak

Yeni bir sistem değişikliği olacağının altını çizen Karnap, “Türkiye Cumhuriyeti yenilenmiş parlamenter sisteme geri dönecek. Ülkemiz bir müddet ittifaklarla idare edilecek, fakat ittifaklar farklı olacak. Devlet Başkanı ve altında da 6 parti gibi bir sistem olacak. Şu an ki öngörümüz bu ve bunu yakın bir zaman diliminde görebiliriz. Çünkü gidişat o şekilde gösteriyor. Söz konusu vatan ise ittifaka girebiliriz” diye konuştu.

Türkiye, Mayıs ve Haziran ‘da seçime gidecek

Karnap, “Net olarak söyleyeyim, önümüze 10 yıllık bir proje dayatılacak. Bu proje doğrultusunda ülkemizde çok büyük bir iç kargaşa yaşanmazsa Mayıs ve Haziran gibi erken seçime gidilir. Çünkü Türkiye’nin ekonomisi de dahil olmak üzere tüm sistemi çökmüştür. Her ne kadar yenilemeye çalışsalar da işi ehline vermediklerinden çöküş kaçınılmazdır” açıklamasında bulundu.

Partimizi kurarken, hiçbir kirli gücün desteğini almadık

Karnap, Güç Birliği Partisi’nin tek kırmızı çizgisinin vatanperverlik olduğunu dile getirirken, “Adanmış yüreklerle bir araya geldik ve kısa süre içerisinde 67 il ve ilçelerinde seçim yeterliliğimizi tamamladık. Partimizi kurarken, hiçbir kirli gücün desteğini almadık ve hiçbir partinin ön veya arka bahçesi olmadık. Yeni dünya düzeni dedikleri bizim ise düzensizlik dediğimiz bir sistem var. Bu düzensizliği ortadan kaldırmak gerekiyor. Bir ve beraber olmak için yeni bir ideoloji lazım. Yıllardır STK’larda mücadele ettik ve siyasi parti de görev yaptık, ancak milli bir ve beraberliği yakalayamadık. Yeni dünya düzeninde milli bir ve beraberliği kurmak için yeni parti kurma ihtiyacı duyduk” şeklinde konuşma gerçekleştirdi.

Güç Birliği Partisi projeleriyle geliyor ve partimizin tescilli, kayıtlı projeleri var

Türkiye’nin her il ve ilçesinde sevgi ile karşılandıklarını ifade eden Genel Başkan Karnap, “Vatan sevdamız çocuklarımızı sevme gibidir. Başka vatanımız yok. Güç Birliği Partisi projeleriyle geliyor ve partimizin tescilli ve kayıtlı projeleri vardır. O yüzden Güç Birliği Partisi diğer siyasi partilerden farklıdır. Teşkilatların içerisine eski ve kirlenmiş yüzleri almıyoruz. Tamamen vatanperver, kendini ülkesine ve işine adayanları alıyoruz. Parti programımızı kabul eden varsa baş tacı ama kabul etmezse partimizin içerisinde yeri yok” ifadelerini kullandı.

Yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceğiz

Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali Kapnap, konuşmasını şu şekilde tamamladı: Türkiye’de gerçek anlamda muhalefet partisi bulunmadığına dikkat çekti. “Eğer iktidar veya ortakları rahat bir şekilde cirit atabiliyorsa muhalefet partilerinin rahatlığına konuyla alakalarından olmadığından kaynaklanıyordur. Ülkenin çimentosu 3-4 parti var, fakat muhalefet hatta iktidar partisi de yok. Yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceğiz.” Fatma Karabacak

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *