ANASAYFA arrow right Eğitim

Üniversiteli öğrencilerle sohbet etti

Üniversiteli öğrencilerle sohbet etti
YAYINLAMA: 19 Mayıs 2021 / 19.50
GÜNCELLEME: 19 Mayıs 2021 / 19.50
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Kampı’nda etkinliklere katılan liseli ve üniversiteli öğrencilerle bir araya gelerek sohbetlerine ortak oldu.

Pandemi döneminde temizlik, maske ve mesafe önlemleri çerçevesinde doğada macera ve heyecan dolu etkinliklerle gençleri bir araya getiren Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, ülke genelinde 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘Gençlik Haftası’ çerçevesinde birbirinden keyifli etkinliklerle gençleri misafir etmeyi sürdürdü.

Gençlerin; kültürel, sosyal, zihinsel, sanatsal ve sportif gelişimlerine katkı sunmak amacıyla gençlik liderleri ve uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen kamp etkinliklerinde gençleri yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, katılımcı öğrencilerin koyu sohbetlerine eşlik etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102.yıl dönümü ve Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde gençlerin isteklerini gerçekleştirmenin ve onlarla bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Enerji ve dinamizmleriyle geleceğimiz adına güven veren yarınlarımızın teminatı gençlerimizle birlikte olmaktan, onları misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümü etkinliklerini bu yıl da pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Temennimiz en kısa zamanda bu süreci atlatarak bayramlarımızı eskisi gibi kutlamak. Doğada Spor Günleri etkinlikleri çevresinde gençlerimizi doğayla buluşturuyor, enerjilerini sportif etkinliklerle deşarj etmelerini ve bol bol moral depolamalarını arzu ediyoruz. Etkinliklerde gençlerimizin isteklerine kulak vererek günlük program içeriğini planladık. Katılımcı tüm gençlerimiz, gün sonunda uzun süre unutamayacakları anılarla kamp alanından ayrılıyorlar. Etkinliklerde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyor, bu vesile ile bir kez daha tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı gönülden kutluyorum.”

İlginizi Çekebilir
33 tıp fakültesinde kontenjan dolmadı
33 tıp fakültesinde kontenjan dolmadı
Ankara Tabip Odası'nın tıp fakültelerinin azalan tercihlerine yönelik nedenlerin sıralandığı notta, "Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın olumsuz etkisiyle yaşanan sorunlar, sağ...
#Eğitim / 30 Ağustos 2022
Ziraat fakültelerinde tarım eğitimi bitti
Ziraat fakültelerinde tarım eğitimi bitti
Türkiye’de tarımın AKP dönemindeki çöküşü tartışılırken ziraat fakültelerinin faaliyet raporları da tarım eğitimindeki sorunları gözler önüne serdi. Pek çok fakültenin ra...
#Eğitim / 29 Ağustos 2022
198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacak
198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacak
Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim yılı başında 198 yeni okul, 3 bin 605 yeni dersliğin hizmete açılacağı; yeni inşa edilen ve güçlendirilen 450 eğitim binasında 6...
#Eğitim / 28 Ağustos 2022
YÖKDİL bu yıl ilk kez elektronik ortamda da uygulanacak
YÖKDİL bu yıl ilk kez elektronik ortamda da uygulanacak
Elektronik YÖKDİL 14 Mayıs'ta Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'daki e-sınav uygulama binalarında gerçekleştirilecek.
#Eğitim / 06 Nisan 2022
Açık Lise sınav sonuçları açıklandı
Açık Lise sınav sonuçları açıklandı
MEB Açık Öğretim Liselerinde eğitimini tamamlayıp üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, 2. dönem AÖL sınav sonuçlarını açıkladı.
#Eğitim / 24 Mart 2022
YKS'de geç başvuru süreci başladı
YKS'de geç başvuru süreci başladı
YKS için başvuru tarihini kaçıran adaylar, bugün ve yarın başvuru yapabilecek. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru tarihini kaçıranlar için iki gün sürecek başvu...
#Eğitim / 16 Mart 2022
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *