ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Üniformanın arkasındaki insanı çıkarmaya çalışıyoruz

Üniformanın arkasındaki insanı çıkarmaya çalışıyoruz
YAYINLAMA: 14 Ekim 2021 / 14.54
GÜNCELLEME: 14 Ekim 2021 / 14.54
Gaziantep’te görev yapan polislere hizmet içi ve insan ilişkileri eğitimi verildi. Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından 2003 yılı eğitim planı çerçevesinde, hizmet içi eğitim programına başlandı. Prof. Dr. Aytaç Açıkalın tarafından dün brifing salonunda önce üst düzey rütbelilere eğitim verilmeye başlandı.

Eğitim programı çerçevesinde emniyet yöneticilerinin hizmet sunumunda kalite ve insan ilişkileri çerçevesinde çağdaş yönetim ve iletişim alanında bilgilendirildiği, Prof. Dr. Aytaç Açıkalın tarafından verilen kaliteli hizmet ve sunum başlığı adı altındaki konferansta önce’ insanın tanımı yapıldığı açıklandı. Açıkalın, “Ben insanı anlatıyorum. Görevi polislik olan, halkla birebir ilişki içerisinde olması gereken üniformalı kişilerin arkasındaki insanı çıkartmaya çalışıyorum.

İnsanın doğal halini anlatıyorum. Çünkü bir güvenlik görevlisinin işi insanlardır. İnsanın kendisini iyi hissetmesi, anlaması için insanı tanıması gerekir. Ona göre de karşıdaki vatandaşa bir şeyler anlatabilmek. Yani biz burada temel olarak akıl, mantık ve duygulardan söz ediyoruz” dedi. Emniyet Genel Müdürlüğü personelinin, kumrularının kalite belgesi almasını istiyor. Onun için kaliteyi burada öğretmeye çalışıyoruz. İnsanın özellikleri nedir, insanlar neden hoşlanırlar bunları anlatmaya çalıştık” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *