ANASAYFA arrow right Sağlık

Uncuoğlu, TUS’da Gaziantep birincisi oldu

Uncuoğlu, TUS’da Gaziantep birincisi oldu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2021 / 15.31
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2021 / 15.31
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Tıp Fakültesinin ilk mezunlarından Dr. Furkan Uncuoğlu’nun, ÖSYM tarafından bu ay yapılan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’nda (TUS) aldığı yüksek puan ile Gaziantep birincisi olarak büyük bir başarı elde ettiğini söyledi.

Prof. Dr. Dağlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram, Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Murat Akkın ile Dekan Yardımcısı ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ayşen Bayram, Dr. Uncuoğlu’nu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

SANKO Üniversitesi’nin kuruluş amacının insana hizmet olduğunu anımsatan Prof. Dr. Dağlı, “Bu amacı yerine getirmek için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. Ne mutlu bizlere ki bu çabalarımız karşılıksız kalmıyor” dedi.

“TUS Gaziantep 1’incisi olan Dr. Uncuoğlu’nun başarısı, çabalarımızın karşılıksız kalmadığının da ifadesidir” diyen Prof. Dr. Dağlı, şunları kaydetti, “Öncelikle genç meslektaşımı ve bu başarıya büyük katkısı olduğuna inandığım tüm akademik ve idari görevdeki arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda daha yüksek başarılara ulaşabileceğimize dair inancım tamdır” dedi.

Prof. Dr. Akkın, konuşmasının ardından Dr. Uncuoğlu’na bir kitabını armağan edip başarılarının devamını temenni etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *